Kijkcijfers: WK Wielrennen piekt op zondag!

maandag 28 september 2020
Foto: Sporza © VRT 2009

De VRT kijkt meer dan tevreden terug op het voorbije WK wielrennen. De wegrit bij de vrouwen werd goed bekeken en de rit van de mannen op zondag was een regelrechte kijkcijfertopper.

Pakt Wout Van Aert goud op het WK? Die vraag brandde dit weekend blijkbaar op heel wat lippen. Want maar liefst 1.345.251 Vlamingen zagen de Vlaamse publiekslieveling (weer) tweede worden, nadat hij vrijdag al zilver had gehaald in het tijdrijden.


En ook de wegrit bij de vrouwen kon op veel belangstelling rekenen. Gemiddeld 424.794 kijkers zaten aan het scherm gekluisterd.

Benieuwd naar alle kijkcijfers van afgelopen weekend? Kijk hier voor de favoriete programma's van afgelopen vrijdag, zaterdag én zondag.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Kijkcijfers: 25, 26 en 27 september 2020

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers