Kijkcijfers: WK Wielrennen piekt op zondag!

maandag 28 september 2020
Foto: Sporza © VRT 2009

De VRT kijkt meer dan tevreden terug op het voorbije WK wielrennen. De wegrit bij de vrouwen werd goed bekeken en de rit van de mannen op zondag was een regelrechte kijkcijfertopper.

Pakt Wout Van Aert goud op het WK? Die vraag brandde dit weekend blijkbaar op heel wat lippen. Want maar liefst 1.345.251 Vlamingen zagen de Vlaamse publiekslieveling (weer) tweede worden, nadat hij vrijdag al zilver had gehaald in het tijdrijden.


En ook de wegrit bij de vrouwen kon op veel belangstelling rekenen. Gemiddeld 424.794 kijkers zaten aan het scherm gekluisterd.

Benieuwd naar alle kijkcijfers van afgelopen weekend? Kijk hier voor de favoriete programma's van afgelopen vrijdag, zaterdag én zondag.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Kijkcijfers: 25, 26 en 27 september 2020

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers