Kijkcijfers: vrouwenzender TLC breekt week- en dagrecord

dinsdag 13 augustus 2019

TLC scheert hoge toppen in juli met een recordweek ťn een recorddag. In week 30 behaalde de vrouwenzender een stevig marktaandeel van 3.8% op de doelgroep vrouwen 18-44 met als absolute uitschieter vrijdag 26 juli.

Op die dag piekte het marktaandeel naar maar liefst 6%, een ongezien hoog cijfer voor TLC. Dat succes is onder andere te danken aan het veelbesproken programma '90 Day Fiancé: Happily Ever After'. De show bracht de best bekeken aflevering ooit op TLC met zich mee.


In augustus blijft de zender inzetten op lokale formats zoals al het vierde seizoen van 'Say Yes To The Dress Benelux' met stylist en presentator Fred Van Leer en het vijfde seizoen van 'Louisa & Rowan: Onze Transgenderliefde'.

Persbericht SBS Belgium

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers