Kijkcijfers: 'The Masked Singer' toch niet best bekeken VTM-programma

woensdag 25 november 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

Het CIM, dat in ons land de kijkcijfers publiceert, heeft de kijkcijfers voor een korte periode vanaf 5 oktober bijgesteld waardoor 'The Masked Singer' toch niet het best bekeken programma uit de geschiedenis van VTM is geworden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

VTM was verheugd om aan te kondigen dat de finale van 'The Masked Singer' het best bekeken VTM-programma ooit was. En met een score van 2.120.000 klopte dat ook. Maar deze week paste het CIM dat cijfer aan naar 2.048.800, volgens de organisatie een correctie omwille van technische redenen. En hierdoor gaat de eer van best bekeken VTM-programma (opnieuw) naar 'Wedden Dat?' dat sinds 1989 met 2.092.000 de lijst aanvoert.


Bij VTM reageren ze verrast op de onverwachte correctie van het kijkcijfer voor 'The Masked Singer': 'We hebben onze communicatie over de finale van 'The Masked ­Singer' gebaseerd op de CIM-cijfers zoals die er toen waren en bevestigd waren door het CIM. We zijn er zelf ook door verrast', zegt een woordvoerster.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers