Ketnet-wrapster Britt toch naar JAM (VT4)

woensdag 29 augustus 2007

TV-Visie schreef het vorige week al even, maar toen bleek het nieuws nog te voorbarig. Ketnet-wrapster Britt Van Marsenille wordt samen met Vincenzo De Jonghe het gezicht van het jongerenjournaal 'JAM'.

Vana

f maandag 3 september trakteert VT4 de kids iedere werkdag om 16.55 uur op een eigen journaal, gemaakt voor en door jongeren. Eerder werd al bekend dat de vrij onbekende Vincenzo De Jonghe n van de 'JAM'-gezicht wordt, daar komt nu ook Britt Van Marsenille bij.

Zij werd in 2004 n van de nieuwe wrappers bij Ketnet. Ondertussen deed ze al heel wat ervaring op. Buiten Ketnet dook zij ook op in het Woestijnvis-programma 'Alles uit de Kast'.

LEES OOK:
Vincenzo De Jonghe is het JAM-gezicht (VT4)
Heidi Lenaerts verlaat Ketnet voor Studio Brussel

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers