Ketnet-wrapster Britt toch naar JAM (VT4)

woensdag 29 augustus 2007

TV-Visie schreef het vorige week al even, maar toen bleek het nieuws nog te voorbarig. Ketnet-wrapster Britt Van Marsenille wordt samen met Vincenzo De Jonghe het gezicht van het jongerenjournaal 'JAM'.

Vana

f maandag 3 september trakteert VT4 de kids iedere werkdag om 16.55 uur op een eigen journaal, gemaakt voor en door jongeren. Eerder werd al bekend dat de vrij onbekende Vincenzo De Jonghe n van de 'JAM'-gezicht wordt, daar komt nu ook Britt Van Marsenille bij.

Zij werd in 2004 n van de nieuwe wrappers bij Ketnet. Ondertussen deed ze al heel wat ervaring op. Buiten Ketnet dook zij ook op in het Woestijnvis-programma 'Alles uit de Kast'.

LEES OOK:
Vincenzo De Jonghe is het JAM-gezicht (VT4)
Heidi Lenaerts verlaat Ketnet voor Studio Brussel

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers