Kathleen Cools versterkt presentatieteam 'Reyers Laat'

maandag 25 november 2013

Vanaf 6 januari is 'Reyers Laat' ook op vrijdagavond op Canvas te zien. Dan brengt het programma een terugblik op de voorbije week. Zo is 'Reyers Laat' een hele werkweek lang breeduit op antenne te zien.

De ploeg wordt versterkt met Kathleen Cools. Zij presenteert afwisselend met Lieven Van Gils.

Lieven Van Gils: 'Ik was samen met de ploeg van Reyers Laat vragende partij voor de komst van Kathleen. We hebben haar uitgenodigd en zijn dolblij dat ze heeft ingestemd! We kennen mekaar al van veel langer terug. We hebben destijds bij Studio Brussel al schitterend samengewerkt voor we elk naar de nieuwsdienst trokken. Ik ben ervan overtuigd dat het programma haar enorm goed gaat liggen, en omgekeerd.' 'Reyers Laat' is inmiddels aan zijn vierde seizoen bezig.

Kathleen Cools werkt sinds 2007 bij 'Terzake'. Ze kijkt uit naar de overstap. 'Ik voelde me nog heel goed bij 'Terzake', maar voor mij is dit een kans om een heel ander soort van interviews te doen met mensen uit heel verschillende hoeken. Hiermee kan ik een heel andere kant van mezelf aan de oppervlakte laten komen. Ik kijk ernaar uit om met Lieven en de rest van de ploeg samen te werken.'

Bij 'Terzake' neemt Annelies Beck het over van Kathleen Cools. Ze wordt er dus afwisselend met Lieven Verstraete de anker. Annelies sprong er nu ook al af en toe in als presentator. 'Ik werk graag voor 'Terzake'. Het is het programma waar ik in 1998 mijn loopbaan bij de nieuwsdienst begon. Ik heb er de 'stiel' geleerd. Ik ben blij met deze kans.' Annelies blijft ook deeltijds aan de slag als presentator van 'Vandaag' op Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers