KanaalZ werkt vanaf april samen met VMMa

donderdag 5 maart 2009

KanaalZ zal vanaf medio april beroep doen op de facilitaire diensten van de nieuwsdienst van de Vlaamse Media Maatschappij. De synergieŽn op vlak van facilitaire samenwerking (uitzendmodaliteiten, gebruik studio, camera en montagefaciliteiten) zorgen ervoor dat KanaalZ zijn positie als financieel-economische informatiezender kan versterken.

KanaalZ blijft zich in de week concentreren op politiek-economische en financiŽle berichtgeving. In het weekend is er meer aandacht voor debat, lifestyle (auto, gastronomie, golf, reizen,Ö) en achtergrondreportages.

KanaalZ blijft een 100 % Roularta-dochter. Dit betekent dat alle beslissingen i.v.m. programmering en de commerciŽle exploitatie i.v.m. KanaalZ in handen blijven van Roularta Media Group.

KanaalZ is de Vlaamse referentiezender voor de financiŽle en economische wereld. Elke maand groeien de kijkcijfers (PPM) zeer sterk. KanaalZ bereikt dagelijks meer dan 325.000 kijkers. Wekelijks bereikt KanaalZ bijna 2.00.000 kijkers en meer dan 580.000 kijkers in het weekend.

CanalZ werkt samen met BFMTV

CanalZ versterkt zijn redactionele aanpak door een samenwerking met de Franse informatiezender BFMTV. Naast de uitwisseling die er al bestond met KanaalZ wil CanalZ op die manier haar informatie-aanbod versterken.

LEES OOK: KanaalZ kreunt onder economische crisis: 4 ontslagen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers