Kamal Kharmach mag weer eindejaarsconference maken

donderdag 18 juni 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

Komiek Kamal Kharmach zal ook dit jaar een eindejaarsconference op televisie maken. Dat meldt Het Nieuwsblad. Vorig jaar was Kharmach erg succesvol met zijn debuut op Canvas. De show scoorde vlot 800.000 kijkers.

De VRT heeft Kamal Kharmach nu een contract voor twee jaar gegeven. Dus niet enkel 2020, maar ook in 2021 zal de komiek een eindejaarsconference maken op Canvas. Kamal zelf is uiteraard erg tevreden met deze blijk van vertrouwen van de openbare omroep.


'Ik ben de VRT dankbaar, maar vooral alle kijkers. Dat iedereen zo massaal mijn voorstelling bekeken heeft, betekent veel voor mij. Ik heb enorm veel bijgeleerd van mijn eerste eindejaarsconference. En met zo’n absurd jaar als 2020 en de geboorte van mijn dochter wordt de volgende conference nog persoonlijker, nog relevanter en vooral nog grappiger. Merci dat ik nog even mag', zo reageert hij in Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers