Jens Geerts wint talentenjacht OUTTV

vrijdag 19 augustus 2011

Dinsdag werd tijdens de finale uitzending van 'OUTWanted' op de digitale zender OUTTV de winnaar bekend gemaakt van hun zoektocht naar een jong en fris gezicht voor het Vlaamse kanaal. In het programma 'OUTWanted' werd via een talentenjacht gezocht naar het nieuwe gezicht van OUTTV Vlaanderen. Degene met het meeste presentatietalent en de beste looks zou de nieuwe aanwinst van OUTTV worden.

De presentatie van 'OUTWanted' was in handen van Timo Descamps. De speciale 'OUTWanted'-bus toerde door Vlaanderen om nieuw talent op te sporen. Zo was 'OUTWanted' o.a. aanwezig tijdens de Gay Pride in Brussel.


Wekenlang konden de OUTTV-kijkers de zoektocht volgen en alle opdrachten zien die de kandidaten moesten vervullen om zich te bewijzen. De kandidaten waren ook een week lang als omroeper te zien op de TV zender. Via de OUTTV-website kon men stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat.

Een deskundige jury bestaande uit: Ian van der Putten (presentator OUTTV Nederland), Robin Vissenaekens (presentator), Miss Moonlight (Miss België Travestieverkiezing 2007 en Petra (exclusive covermodel) beoordeelden de kandidaten en hielden bij hun eindoordeel rekening met de uitslag van de 'OUTWanted'-poll. Opvallend is dat jurylid Robin al sinds enige tijd een relatie heeft met Jens. In het programma werd dit echter al bevestigd.

De 23-jarige Jens Geerts uit Hoevenen werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen. Hij is van opleiding oorspronkelijk reclamemaker, maar deelt tegelijkertijd een grote passie voor schrijven, tekenen, sprookjes en natuurlijk, hoe kan het ook anders, het Eurovisiesongfestival. Jens behaalde in het verleden al eens alle Vlaamse kranten en heel wat media-aandacht met zijn eigen ontworpen campagne 'The Naked Nerd'. Jens zal zich voortaan inzetten voor OUTTV Vlaanderen en programma’s presenteren voor de TV zender.

OUTTV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers