James Cooke maakt programma over gezinsleden in de gevangenis

dinsdag 29 september 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

James Cooke is bezig aan een programma over gezinsleden in de gevangenis. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het programma is nog in volle ontwikkeling, er zijn al een aantal opnames geweest.

James Cooke maakt een programma dat voorlopig 'Thuis achter de Tralies' heet. Zoals de titel doet vermoeden gaat het over leden van een gezin die in de gevangenis zitten. Cooke maakt het programma met het productiehuis Dedsit. Hij is daar, samen met Gert Verhulst, mede-eigenaar van. Het programma zal waarschijnlijk op VIER worden uitgezonden.


James Cooke is ook nog met een andere productie bezig. Hij werkt ook aan 'Leef!' een documentaireserie over mensen die de dood in de ogen kijken.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers