James Cooke maakt programma over gezinsleden in de gevangenis

dinsdag 29 september 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

James Cooke is bezig aan een programma over gezinsleden in de gevangenis. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het programma is nog in volle ontwikkeling, er zijn al een aantal opnames geweest.

James Cooke maakt een programma dat voorlopig 'Thuis achter de Tralies' heet. Zoals de titel doet vermoeden gaat het over leden van een gezin die in de gevangenis zitten. Cooke maakt het programma met het productiehuis Dedsit. Hij is daar, samen met Gert Verhulst, mede-eigenaar van. Het programma zal waarschijnlijk op VIER worden uitgezonden.


James Cooke is ook nog met een andere productie bezig. Hij werkt ook aan 'Leef!' een documentaireserie over mensen die de dood in de ogen kijken.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers