Jaak Van Assche praat over toekomst 'F.C. De Kampioenen'

zaterdag 11 juli 2020
Foto: © VRT 2004

Het Nieuwsblad publiceert een weekendinterview met acteur Jaak Van Assche, bijna 80 intussen. En daarin heeft hij het ook over de toekomst van 'F.C. De Kampioenen'.

In oktober 2019 kondigden de cast van 'F.C. De Kampioenen' en Eén aan dat er nieuwe afleveringen zouden gemaakt worden van de iconische sitcom. De afleveringen zouden in 2021 te zien zijn naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de serie. Maar midden maart overleed dan Johny Voners, Xavier in 'F.C. De Kampioenen', aan de gevolgen van kanker. En toen was de toekomst van de reeks plots weer heel onzeker.


In Het Nieuwsblad vertelt Jaak Van Assche nu dat de acteurs sinds het overlijden van Johny twee keer zijn samengekomen. 'We hebben iets op papier gezet en het is aan de VRT om daarover te oordelen. Het is niet zo dat als wij het licht op groen zetten, de VRT zomaar mee in het diepe springt. Zij zorgen voor de centen en de faciliteiten, en hebben dus een cruciale stem', aldus Van Assche.

De nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' komen er dan misschien toch. Maar hoe die er dan, zonder Johny Voners, zullen uitzien is dus nog even afwachten.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' op En
Acteur Johny Voners (74) overleden

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers