Is belangrijke verhaallijn van 'Familie' uitgelekt?

maandag 30 november 2020
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Opschudding dit weekend bij de fans van 'Familie'. Het lijkt er namelijk op dat een belangrijke verhaallijn in de soap ongewild voortijdig is uitgelekt. De schuld van een video op de Instagrampagina van een acteur.

In een Instagram-video op de account van Yanni Bourguignon, die Cédric speelt, bladert een vriendin van de acteur door een van de scenario's. Op zich niets mis mee want voor de gewone kijker was de tekst van het scenario onleesbaar. Toch zoomde een fan in op de tekst en kon zo de volgende stukken te voorschijn toveren: 'Amelie vertelt Peter dat ze ongeneeslijk...', en ook dat 'de ziekte onder controle is'.


Betekent dit echt een nieuwe verhaallijn voor Amélie (Erika Van Tielen)? Of is er toch niets aan de hand en werden nieuwsgierige fans op het verkeerde been gezet? Als het echt is, dan zou het gaan om scènes die over zes weken op televisie te zien zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers