Humo nomineert En, Canvas, VIER, 2BE en VTM voor Ha!

dinsdag 10 december 2013

'Eigen Kweek', 'Ten Oorlog', 'Reizen Waes' (En), 'Belpop' (Canvas), 'De Ideale Wereld', 'De Rechtbank' en 'Met Man en Macht' (VIER), 'Safety First' (VTM) en 'Superstaar' en 'WAT ALS?' (2BE) maken allemaal kans op de Ha! van Humo.

Dat maakte de redactie van het weekblad deze week bekend.

De Ha! is de prijs waarmee de redactie van Humo het beste tv-programma van het jaar verkiest. Dit jaar geldt er een nieuwe procedure. Na een hevig debat besliste de redactie om vanaf nu met nominaties te werken. Voor 2013 werden er tien televisieprogramma's genomineerd voor de prijs.

Op 27 januari 2014 wordt de Ha! uitgereikt. De hoofdprijs is een gesculpteerd H en een cheque van 5.000 euro.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers