Heidi Lenaerts verlaat Ketnet voor Studio Brussel

dinsdag 28 augustus 2007

Van radio naar tv om uiteindelijk terug op de radio te belanden... Het zijn de carrièresprongen van Heidi Lenaerts. De Ketnet-kijkers zullen vrolijke Heidi in het nieuwe tv-seizoen moeten missen. Zij kiest opnieuw voor haar oude liefde Studio Brussel.

H


eidi Lenaerts werd in Vlaanderen bekend als het nieuwsmeisje in de ochtenden van Studio Brussel aan de zijde van Wim Oosterlinck. In april 2006, bij de lancering van het vernieuwde Ketnet presenteert ze samen met haar StuBru-collega Tom Gernaey het jongerenmagazine 'Shoot'. Aan die samenwerking komt al vlug een einde en Gernaey wordt in het tweede seizoen vervangen door Ketnet-wrapper Peter Pype.

In het najaar van 2006 maakte Heidi ook haar opwachting in de jury van 'Eurosong for Kids'. Een paar maanden later schitterde ze vier aflevering lang in 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Ondanks het feit dat haar collega Peter Van de Veire zijn radiowerk gaat combineren met tv-opdrachten, kiest Heidi volledig voor Studio Brussel. Vanaf volgende week presenteert ze daar 'De goeiemiddag show', een luchtig actua- en meningenprogramma dat het opgedoekte 'Brussel Midi' moet doen vergeten.

Over de toekomst van het Ketnet-magazine 'Shoot' is nog niets bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers