'Gesprekken terugkeer Oscar Crucke naar 'FC De Kampioenen' afgesprongen'

zondag 6 december 2009

DDT terug in het nieuwe seizoen van 'FC De Kampioenen', dan hebben veel fans uiteraard ook nagedacht over een mogelijke terugkeer van Oscar Crucke, vader van Bieke, een rol gespeeld door Carry Goossens. Niet alleen de fans dachten zo, ook aan de Reyerslaan waren er plannen in die richting. Spijtig genoeg is de comeback van Oscar niet doorgegaan.

In tegenstelling tot Jacques Vermeire die nog één keer zijn rol van de norse garagist DDT mocht spelen, keert Carry Goossens dus niet terug voor een korte doortocht in de allerlaatste afleveringen van de populairste sitcom van Vlaanderen.

'Er is over gepraat, maar het gaat niet door', verklaart Carry Goossens in Humo. 'Wederom alle begrip, maar ergens is het spijtig: het leek me wel een leuke gedachte'.

Net als collega Jacques Vermeire stapte Carry Goossens destijds over vtm waar hij scoorde met 'Lili en Marleen' en 'Twee Straten Verder'. In maart 2009 werd dat exclusiviteitscontract met vtm trouwens verbroken. Dit opende natuurlijk perspectieven voor een korte terugkeer van de echte voetbaltrainer van de Kampioenen. Maar dat zal dus niet het geval zijn.

Collega Jacques Vermeire is wel tot een akkoord gekomen met zijn vroegere werkgever. In één van de afleveringen van het nieuwe seizoen, start op 19 december, zal hij proberen wraak te nemen op de Kampioenen. 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook 

 


Lees ook:
Jacques Vermeire (DDT) terug in 'FC De Kampioenen': eerste foto's!
Binnenkort golfwedstrijden op voetbalterrein 'FC De Kampioenen'
VRT trekt stekker uit 'FC De Kampioenen'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers