'Gesprekken terugkeer Oscar Crucke naar 'FC De Kampioenen' afgesprongen'

zondag 6 december 2009

DDT terug in het nieuwe seizoen van 'FC De Kampioenen', dan hebben veel fans uiteraard ook nagedacht over een mogelijke terugkeer van Oscar Crucke, vader van Bieke, een rol gespeeld door Carry Goossens. Niet alleen de fans dachten zo, ook aan de Reyerslaan waren er plannen in die richting. Spijtig genoeg is de comeback van Oscar niet doorgegaan.

In tegenstelling tot Jacques Vermeire die nog één keer zijn rol van de norse garagist DDT mocht spelen, keert Carry Goossens dus niet terug voor een korte doortocht in de allerlaatste afleveringen van de populairste sitcom van Vlaanderen.

'Er is over gepraat, maar het gaat niet door', verklaart Carry Goossens in Humo. 'Wederom alle begrip, maar ergens is het spijtig: het leek me wel een leuke gedachte'.

Net als collega Jacques Vermeire stapte Carry Goossens destijds over vtm waar hij scoorde met 'Lili en Marleen' en 'Twee Straten Verder'. In maart 2009 werd dat exclusiviteitscontract met vtm trouwens verbroken. Dit opende natuurlijk perspectieven voor een korte terugkeer van de echte voetbaltrainer van de Kampioenen. Maar dat zal dus niet het geval zijn.

Collega Jacques Vermeire is wel tot een akkoord gekomen met zijn vroegere werkgever. In één van de afleveringen van het nieuwe seizoen, start op 19 december, zal hij proberen wraak te nemen op de Kampioenen. 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook 

 Lees ook:
Jacques Vermeire (DDT) terug in 'FC De Kampioenen': eerste foto's!
Binnenkort golfwedstrijden op voetbalterrein 'FC De Kampioenen'
VRT trekt stekker uit 'FC De Kampioenen'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers