Filmzender Action Now! geeft er de brui aan

dinsdag 2 juni 2009

Digitale abonnees van Belgacom en TV Vlaanderen moeten het vanaf vandaag stellen zonder het kanaal Action Now!. De filmzender stopte immers zijn uitzendingen. De afgelopen maanden zegden twee belangrijke partners, de Nederlandse kabelproviders Ziggo en UPC, de overeenkomst met Action Now! op. Het verlies van die twee contracten maakt dat de zender het plaatje financieel moeilijk rond krijgt. De uitzendingen stopzetten was dan ook de enige uitweg.

Action Now! was een filmzender die exact drie jaar geleden van start ging. De zender bracht vooral actie, sciencefiction en martital arts films. In België was Action Now! enkel beschikbaar bij Belgacom TV en TV Vlaanderen.

Bron: BroadbandTVnews.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers