'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' binnenkort op Streamz

zaterdag 2 juli 2022
Foto: © Streamz 2022

'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde influencerkoppel: Famke Louise en Denzel Slager. Het stel deelt meer dan ooit en de camera's mogen overal bij zijn.

Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.


Mooie en zware momenten
Uiteraard zal het niemand verbazen dat Famke en Denzel bij zo'n beetje alles wat ze doen in de schijnwerpers staan. Dat was voor het stel reden genoeg om hun leven te laten documenteren, maar nog meer dan dat biedt de realityreeks hen de kans om dichterbij hun fans te komen. 'We zijn gewoon altijd onszelf en het feit dat er camera’s bij komen kijken, verandert daar niets aan. Dat wat je ziet in de show is hoe we in het echt ook gewoon zijn', zeggen Denzel en Famke.

De twee willen dan ook laten zien dat er niet alleen mooie, maar ook zware momenten zijn in hun leven. Zo beleven ze naar eigen zeggen veel plezier aan de vele vakanties en de stappen die ze maken in hun carrières, maar zijn er ook momenten dat ze zich druk maken om de baby. Zo krijgen kijkers bijvoorbeeld een paniekerige Denzel te zien als Famke last begint te krijgen van zwangerschapskwaaltjes.


De grote verhuis
Als je Famke en Denzel volgt dan weet je hoogstwaarschijnlijk al dat ze kortgeleden een gloednieuwe woning hebben gevonden. Gedurende de serie worden kijkers meegenomen in de moeizame zoektocht naar de perfecte woning. Met name het vinden van een huis in een rustgevende wijk waar ze niet constant aan hun status als BN'ers herinnerd worden en het vinden van een geschikte babykamer blijken moeilijker te zijn dan verwacht. Inmiddels zijn de twee druk bezig met de grote verhuis en kunnen fans alvast uitkijken naar een latere aflevering waarin ze de uiteindelijke inrichting van het huis uit de doeken zullen doen.

De zwangerschap
Een ander belangrijk onderdeel van de realityreeks is natuurlijk de zwangerschap van Famke. Kijkers krijgen een inkijkje in het verloop van de zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. De allereerste echo, het shoppen voor babyspullen, babyshowers en ook de onzekerheden die komen kijken bij de voorbereidingen op het ouderschap komen allemaal aan bod.

Hoogtepunt
En dat brengt ons natuurlijk bij het absolute hoogtepunt van de realityreeks waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt: de gender reveal. Het geslacht van het kindje van het koppel weten we ondertussen al. Maar in de reeks onthult Famke in een van de laatste afleveringen het verlossende antwoord op de prangende vraag of ze een meisje of een jongetje krijgt.

Seizoen 2
Hoewel het geen verrassing is dat de gender reveal het hoogtepunt is, zijn er nog genoeg dingen die Famke en Denzel met hun volgers willen delen. Volgens Denzel zou de realityreeks namelijk het begin kunnen zijn van een serie die uiteindelijk uit meerdere seizoenen bestaat. 'Dit is seizoen 1, dus wie weet volgt er nog meer. Onze focus ligt nu vooral op de baby. We moeten er eerst voor zorgen dat alles voor en na de geboorte goed gaat met de kleine. In de toekomst zien we wel of er een seizoen 2 komt. Het zou ook leuk zijn om dit later terug te kijken met de kleine.'

'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' is een productie van Het Konijn en SimpelZodiak en is vanaf 15 juli te zien op Streamz en Streamz+.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De 54-jarige Rotterdammer John is altijd al een stevige drinker geweest, maar wanneer zijn grote liefde Adele overlijdt aan de gevolgen van leukemie, is het hek helemaal van de dam. Zijn kinderen Nathalie en Giovanni maken zich grote zorgen. Wanneer Maarten aan de slag gaat met de familie, blijkt al gauw dat het gebruik van alcohol en drugs niet alleen een probleem van vader John is.

'Verslaafd', om 21.40 uur op VTM 2.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 00:30
    Journaallus
    00:50
    Thuis
  • 00:05
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 01:30
    Geen uitzending
    06:00
    Super Monsters
  • 02:20
    Geen uitzending
    06:55
    Blind getrouwd: Australië
  • 02:25
    Geen uitzending
    11:15
    Sturm der Liebe
  • 01:00
    Geen uitzending
    14:10
    Airwolf
  • 03:30
    All Saints
    01:35
    House
  • 00:55
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 02:10
    Geen uitzending
    00:45
    De Tafel van Gert
  • 02:30
    Geen uitzending
    00:50
    ER
  • 03:50
    Geen uitzending
    00:30
    Manifest
  • 02:10
    Geen uitzending
    00:55
    The Block NZ: On Point
  • 03:45
    Geen uitzending
    00:40
    Castle
  • 00:25
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 03:46
    Hobbyklus
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 03:50
    Panklaar
    00:35
    De Eregast
  • 02:30
    Tennis: Dubai Duty Free Tennis Championships 2024
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 03:30
    Silent Witness
    00:45
    London Kills
  • 03:47
    NOS Journaal
    00:41
    Op1
  • 01:36
    Nieuwsuur
    01:08
    Ongehoord Nieuws
  • 03:46
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
    00:06
    Sophie & Jeroen