'Familie' eindigt met een schot

woensdag 21 oktober 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

De kijkers zagen het niet meteen aankomen, maar Familie eindigde vandaag met een knal. Letterlijk. Opgelet als je de aflevering nog niet gezien hebt, want dit artikel bevat enkele spoilers.

In de laatste minuut viel plots een schot toen Jonas (David Cantens) en Amélie (Erika Van Tielen) thuiskwamen van een uitstap.


Jonas week de voorbije dagen geen minuut van Amélie's zijde en dat heeft alles te maken met de vrijlating van De Pelsmaker, die door Amélie wordt aangeklaagd voor verkrachting. Heeft hij nu het heft in eigen handen genomen?


Wat er met Amélie is gebeurd en wat het schot teweegbrengt krijgen de 'Familie'-kijkers in de aflevering van donderdag te zien.

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

LEES OOK: 'Familie' neemt afscheid van Robyn


Lees ook:
Robyn binnenkort helemaal weg uit 'Familie'
'Familie': week 43 (2020) - PREVIEW
Quinten krijgt (eindelijk) verlossend nieuws in 'Familie'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers