'Eurosong 2006': PETITIE 'Red de ZWENGELKNIE!'

dinsdag 28 maart 2006

Bart Peeters en Eén hadden het al aangekondigd. 'Eurosong 2006' is een wedstrijd van staatsbelang. En dat laatste nemen enkele fans nu wel heel letterlijk. Bezorgd om de prestaties van Kate Ryan in Athene lanceerden zijn een petitie voor het behoud van de zwengelknie!

Op 18 mei zal Kate Ryan ons land vertegenwoordigen op de halve finale van het Eurovisiesongfestival 2006. Na een zegetocht in eigen land en de hype rond de 'zwengelknie' denkt de entourage van de zangeres om die 'zwengelknie' te schrappen uit de choreografie.

Volgens enkele fans is dit het begin van het einde. Daarom plaatsten zij op het internet een petitie voor het behoud van de 'zwengelknie'.

Steun jij hun bezorgdheid? Zet je beste beentje voor en teken HIER!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers