'Eurosong 2006': PETITIE 'Red de ZWENGELKNIE!'

dinsdag 28 maart 2006

Bart Peeters en En hadden het al aangekondigd. 'Eurosong 2006' is een wedstrijd van staatsbelang. En dat laatste nemen enkele fans nu wel heel letterlijk. Bezorgd om de prestaties van Kate Ryan in Athene lanceerden zijn een petitie voor het behoud van de zwengelknie!

Op 1

8 mei zal Kate Ryan ons land vertegenwoordigen op de halve finale van het Eurovisiesongfestival 2006. Na een zegetocht in eigen land en de hype rond de 'zwengelknie' denkt de entourage van de zangeres om die 'zwengelknie' te schrappen uit de choreografie.

Volgens enkele fans is dit het begin van het einde. Daarom plaatsten zij op het internet een petitie voor het behoud van de 'zwengelknie'.

Steun jij hun bezorgdheid? Zet je beste beentje voor en teken HIER!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers