Eric Goens strikt Marc Coucke voor 'Het Huis'

woensdag 16 september 2020
Foto: Eén - © VRT 2016

De groep gasten voor het nieuwe seizoen van 'Het Huis' zijn bekend. Als laatste gast is aan het rijtje niemand minder dan ondernemer Marc Coucke toegevoegd. Dat is meteen ook de rijkste gast die al in 'Het Huis' is verbleven.

Naast Marc Coucke zit met Jacques Vermeire ook de oudste gast in 'Het Huis'. Andere gasten van Goens in het nieuwe seizoen zijn: Radio 2- en Eén-presentatrice Siska Schoeters, ex-atlete en nu presentatrice Elodie Ouedraogo, Bazart-zanger Mathieu Terryn, Nederlandse zanger André Hazes, acteur Rik Verheye en viroloog Marc Van Ranst.


Het Laatste Nieuws merkt hierbij op dat er opnieuw maar twee vrouwen te gast zijn. 'Het is en blijft een probleem. Ze willen niet. Ze kunnen niet. Of ze mogen niet', zei hij daarover al eens. Nu ook had Goens Martine Tanghe nog eens gevraagd voor 'Het Huis', maar opnieuw wees ze het aanbod af.

Wanneer het nieuwe seizoen van 'Het Huis' op televisie komt, wordt later bekend gemaakt.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers