Eleven Sports lanceert innovatieve fanbeleving Watch Together tijdens Der Klassiker

vrijdag 8 november 2019

Eleven Sports innoveert opnieuw. Naar aanleiding van Der Klassiker nu zaterdag tussen Bayern München en Borussia Dortmund - de 125ste editie overigens – lanceert Eleven het innovatieve Watch Together concept.

Hiermee kunnen fans samen naar een wedstrijd kijken zonder dat ze zich fysiek op dezelfde plaats bevinden. Zaterdag kunnen de fans op de website en Facebookpagina van Eleven Sports de Duitse kraker in real time beleven, samen met Karel Geraerts, Filip Daems en Rodrigo Vissers.


En dat is niet het enige. De kijkers zien de drie analisten ook live aan het werk, waardoor ze zich pas echt toeschouwer zullen voelen bij dé match van het seizoen in de Bundesliga. Karel Geraerts speelde bij Standard twee seizoenen aan de zijde van Axel Witsel, de huidige metronoom van Borussia Dortmund. Filip Daems kent de Bundesliga als zijn broekzak. Hij voetbalde 11 jaar bij Borussia Mönchengladbach en hield er onder meer een vriendschap met de huidige kapitein van Dortmund, Marco Reus, aan over. Rodrigo Vissers is  acteur én een echt voetbaldier. Matthias De Vlieger is commentator bij Eleven Sports en zal de live-uitzending in goede banen leiden.

Deze bijzondere manier van live voetbalbeleving is mogelijk dankzij Watch Together, de nieuwste innovatie van Eleven Sports. Het geeft sportfans de kans om samen met maximaal drie vrienden of andere supporters, een wedstrijd actief te volgen én te becommentariëren. Dat doen ze in een virtuele ruimte op de website van Eleven Sports. Daar kan je je favoriete wedstrijd in real time beleven, terwijl je elkaar ziet en ook kan chatten met elkaar. Met dit vernieuwende concept wil Eleven Sports de fans de maximale sportervaring bieden, zonder dat ze op dezelfde plek moeten zijn.

Leuk toemaatje: zaterdag tijdens de live-uitzending, maken de kijkers via de website en de Facebook-pagina, kans op mooie Bundesliga-prijzen, waaronder een gesigneerd shirt van Dortmund-speler en Rode Duivel Thorgan Hazard. Bovendien krijgt iedere kijker een speciale korting op een maandpas van Eleven Sports om het beste van de sport te beleven.

Aarzel dus niet om op zaterdag 9 november om 18.30 uur af te stemmen op de kanalen (website en Facebook) van Eleven Sports om deze heroïsche klassieker samen te beleven met de analisten! De wedstrijd is uiteraard ook live te bekijken op Eleven Sports 1 met het commentaar van Sirik Geffray en Gilles De Bilde.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports in België en Luxemburg: 'Niets plezanter toch om met vrienden, live, over een voetbalwedstrijd zitten discussiëren. Dankzij de digitale tool Watch Together wordt dat mogelijk, ook al zitten je vrienden mijlenver weg. We zijn dan ook bijzonder fier dat we dit nieuwe concept van fanbeleving waarbij fans, samen, digitaal, naar een wedstrijd kunnen kijken en kunnen interageren, als eerste in België lanceren.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers