Eerste beelden van 'The Masked Singer' beloven veel spektakel en mysterie

woensdag 9 september 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

Wie is 'The Masked Singer'? Dat is de vraag die Vlaanderen vanaf vrijdag 18 september in de ban houdt. VTM heeft dinsdag de eerste beelden gelost van de nieuwe grote vrijdagavondshow.

En daarin wordt duidelijk dat de zoektocht naar de gemaskerde bekende gezichten veel spektakel en mysterie met zich mee zal brengen. De eerste stemgeluiden en bewegingen van Aap, Otter, Duiveltje, Monster, Wolf, Libelle, Koningin of Duiker zijn al te bespeuren en zetten het raden ongetwijfeld in gang.Speurders Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker speuren in 'The Masked Singer' mee met Vlaanderen en proberen het antwoord te vinden op één vraag: wie zit er achter het masker? Of zoals Karen Damen het zegt: 'Amai, wie is da?!'

'The Masked Singer', vanaf vrijdag 18 september elke vrijdag om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers