'Down the Road 4' vanaf 22 november op de zondagavond van En - VIDEO

dinsdag 27 oktober 2020
Foto: Eén - © VRT 2020

Vanochtend loste En de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen van 'Down the Road'. En meteen kreeg Vlaanderen ook het precieze startmoment om naar uit te kijken: het vierde seizoen zal vanaf zondag 22 november te zien zijn op En.

In dit nieuwe seizoen trekt Dieter Coppens opnieuw op pad met de reisgenoten uit het 1ste seizoen. Drie jaar na hun eerste avontuur vertrekken Pieter, Lore, Hélène, Kevin, Martijn en Lisa vol enthousiasme op een nieuwe reis, samen met Dieter en begeleidster Saar.De groep trekt twee weken door het sneeuwrijke Finse Lapland. Ze ontdekken de prachtige natuur, glijden met husky’s over bevroren meren, maken kennis met de Sami en trotseren een indrukwekkende ijswand. Naast al die nieuwe ervaringen genieten ze vooral van het samen zijn, want de bende is intussen een hechte vriendengroep geworden.

'Down the Road', vanaf 22 november elke zondagavond op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wat als beide partners transgender zijn? En wat als ze een kind willen? We volgen Hannah en Jake Graf tijdens hun eerste ontmoeting met een draagmoeder en tijdens hun pogingen om bij de geboorte van hun baby te kunnen zijn, midden in de lockdown. Ze getuigen ook over hun ervaringen tijdens hun transitie en over de tegenkanting die ze ondervonden, volop dromend over hun toekomst als ouders.

'Our Baby: A Modern Miracle', om 21.35 uur op En.

Dossiers