'Domino Day' dit jaar op vtm

donderdag 22 oktober 2009

Op vrijdag 13 november is er opnieuw 'Domino Day' in Nederland. Sinds september zijn negentig bouwers uit veertien verschillende landen volop bezig met het plaatsen van 4,5 miljoen dominostenen.'Domino Day' was in Vlaanderen jaren te zien bij 2BE en was daar één van de succesprogramma's.

Vanaf dit jaar zal de liveshow van 'Domino Day' niet langer te zien zijn op 2BE, maar verhuist het naar vtm. Niet alleen de liveshow is te zien op vtm. Ook 'Domino Day Countdown' zal vanaf maandag 9 november te bekijken zijn om 19.45 uur in plaats van 'Sketch Up', dat hiermee een week van het scherm zal verdwijnen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers