Deze zomer viert Karl Vannieuwkerke het leven met nieuwe talkshow 'Vive La Vie!'

woensdag 20 mei 2020
Foto: Eén - © VRT 2020

De Ronde van Frankrijk is uitgesteld tot in september, maar Karl Vannieuwkerke haalt in juli toch al zijn tafel van stal voor En. Niet om over de koers te praten, wel om het leven te vieren.

In de nieuwe talkshow 'Vive La Vie!' nodigt Karl iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Samen genieten ze van de zomer en het leven dat zich terug op gang trekt. Hun doel: warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode.


Karl Vannieuwkerke: 'De opdrachten buiten de sport zijn me de voorbije jaren uitstekend bevallen. Het verlangen om door Vlaanderen te trekken en met een dosis goede moed naar de toekomst te kijken is groot. We zullen proberen om de mensen mee te nemen op een positieve golf en willen ze ondertussen laten genieten van de pracht van ons land. Ik kan nauwelijks wachten om erin te vliegen.'

Meer informatie over de talkshow en gasten wordt later bekend gemaakt. Gezien de coronamaatregelen gaat Eén ervan uit dat de talkshow zonder publiek zal worden opgenomen.

'Vive La Vie!', deze zomer te zien op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers