'De Stoel' komt dit jaar naar JOU toe!

dinsdag 2 juni 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

Geen nood voor de fans van zomerklassieker 'De Stoel' op En. Het populaire mini-programma zal ook nu te zien zijn. Door de coronamaatregelen wel in een aangepaste vorm.

Ook dit jaar zal 'De Stoel' te zien zijn op Eén. Dat bericht Het Laatste Nieuws. Het immens populaire (mini-)programma komt wel in een aangpeaste vorm terug als gevolg van de coronamaatregelen.


Hoe dat precies zal zijn, weten we nog niet. De makers buigen zich momenteel nog over het nieuwe concept. Wel is zeker dat er geen massale stroom naar de locatie van De Stoel zal zijn. Het is de bedoeling dat de bekende strandstoel naar JOU toekomt. Binnenkort weten we hoe dat precies in zijn werk zal gaan.

'De Stoel' begon ooit als rubriek in het zomerse magazine '1000 Zonnen en Garnalen'. Na het afvoeren van opvolger '1000 Zonnen' ging het programma verder als (mini-)programma. Met uitschieters tot 750.000 kijkers is het programma een echte zomerklassieker. Goed nieuws dus dat het programma ook deze zomer te zien zal zijn.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers