Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!' uit elkaar?

dinsdag 14 juli 2009

Het sprookje om een eigen restaurant te runnen was voor Chris en Wendy al enige tijd afgelopen. Maar ook op privťgebied lijken de dingen op hun einde te lopen. De schulden die Chris en Wendy door hun deelname aan 'Mijn Restaurant' gemaakt hebben wegen zwaar. Hun relatie kende tijdens het programma zelf al hoogtes en laagtes. Wendy noemde haar werderhelft meermaals 'een koppige steenezel'.

M


aar na het harde afscheid van 't Gerecht in Turnhout zochten ze samen naar een nieuw pand. Die zoektocht was op niets uitgedraaid en zorgt voor extra druk in het huishouden.

Beiden zijn ze op dit moment volop op zoek naar werk om brood op de plank te brengen. Maar in tijden van crisis is dat niet evident. De openstaande schuldenberg drijft het koppel steeds verder uit elkaar. Doordat ze beiden werkloos zijn lopen de ruzies op.

Het koppel denkt er zelfs aan om een tijdelijke relatiebreuk in te lassen. Zo kunnen ze elkaar wat meer ruimte te geven. Want hun kinderen mogen niet lijden onder de problemen. Of het koppel definitief uit elkaar gaat zal de tijd duidelijk maken.

Bron: Clint

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op Eťn.

Dossiers