Canvas+ breekt geen potten

zaterdag 13 december 2008

Canvas+, het extra digitale aanbod van Canvas, is in de eerste maanden van zijn bestaan door gemiddeld 141.000 mensen beken. Dat is gebleken na een eerste analyse. Bij de start van Canvas+ pleitten enkele politici ervoor dat de extra zender voor iedereen beschikbaar zou zijn. Maar blijkbaar ligt Vlaanderen niet wakker van een extra aanbod op een bestaande zender.

W


oordvoerster Diane Waumans bevestigt dat iemand pas als kijker wordt beschouwd wanneer hij langer dan een kwartier blijft hangen. Dat zijn er dus 141.000. 428.000 mensen bleven gemiddeld een minuut naar Canvas+ kijken.

De cijfers zijn dus erg mager en dat is geen goed nieuws. Maandag moet het besparingsplan voor de VRT worden goedgekeurd. Het staat zo goed als vast dat het digitale aanbod van En en Canvas zal worden teruggeschroefd.

Bron: standaard.be

De top of flop van 2008? Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

De Kampioenen reizen naar Frankrijk voor een vriendenmatch tegen Saint-Tin-Tin, op uitnodiging van Albert Tartuffe, een vriend van voorzitter Balthasar Boma. Maar wat een fijne vakantie moest worden, loopt helemaal anders af dan de Kampioenen gedacht hadden...

'Kampioen Zijn Blijft Plezant', om 20.40 uur op En.

Dossiers