'C-More' de on-demand service van VT4 & VIJFtv

maandag 9 oktober 2006

VT4 en VIJFtv lanceren komende maandag C-More: de nieuwste televisie op aanvraag. C-More biedt alle afleveringen van Vlaamse VT4- of VIJFtv-programma's.

Nu maandag, 9 oktober, zijn de nieuwste afleveringen van Miss Belgian Beauty 2007, Stanley's Route II en Undercover Lover van die avond op aanvraag via C-More te zien.

C-More biedt VT4 en VIJFtv op aanvraag voor wie:

  • de eerste minuten/kwartier/half uur van een Vlaams VT4- of VIJFtv-programma gemist heeft, terwijl de aflevering al begonnen is.
  • de volledige vorige aflevering van een lokale productie op VT4 of VIJFtv gemist heeft.
  • tot nog toe alle afleveringen van een Vlaams VT4- of VIJFtv-programma gemist heeft.
  • niet kan wachten, en een lokale productie in avant-première wil zien nog voor VT4 of VIJFtv het uitzendt.

Voorlopig is C-More enkel bij Telenet Digital TV te zien via de set top box. Om een van van de à la carte omgevingen van VT4 en VIJFtv te selecteren, moet de 'TV-Theek' knop van de afstandsbediening ingedrukt worden. Daar kan de kijker het volledige digitale videotheek-aanbod van C-More ontdekken.

Wanneer een lokale productie op VT4 of VIJFtv gestart is, kan altijd zowel tijdens als na de uitzending van alle afleveringen ingepikt worden.

Alle eerder uitgezonden afleveringen van de lopende Vlaamse VT4- en VIJFtv-programma's zijn permanent in de digitale C-More-videotheek beschikbaar: voor VIJFtv De Superhuisvrouw met Tante Kaat, voor VT4 Miss Belgian Beauty 2007, Stanley's Route II: De Grote Meren, Undercover Lover, Huizenjacht, The Block Falconplein, Best Of Patrouille, Gammo, Kermiskoersen, De Hondenfluisteraar, Undercover Lover, De Jeugd van Tegenwoordig.

Wat heb je nodig om naar C-More te kunnen kijken?
Een set top box van Telenet Digital TV.

Wat kost het?
Per aflevering betaal je tussen 0,5 en 3 euro.

Waarom biedt C-More enkele Vlaamse programma's?
Buitenlandse programma's van VT4 en VIJFtv zijn momenteel nog niet beschikbaar via C-More. Van zodra we de digitale uitzendrechten over deze programma's bezitten, wordt het aanbod in onze videotheek uitgebreid.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers