'Big Brother': maak kennis met de nieuwe bewoners!

vrijdag 30 maart 2007

Maandag is 'B-day' in het 'Big Brother'-huis. Voor de huidige bewoners staat de 'Big Exit' op het programma maar meteen maakt Vlaanderen ook kennis met zes nieuwe bewoners. Wie zijn de mensen achter Dennis, Hendrik, Nathalie, Johan, Veronique en Teresa! TV-Visie stelt ze nu al even voor!

<


STRONG>Dennis is een 40-jarige metaalarbeider uit Lummen. Deze handige Harry is gescheiden en heeft een zoon van 13. Hij wil de 'gekke' bewoner zijn. Onder het motto 'Geld, gek doen, aan de vrouwen hangen en zich voordoen als iemand van 32' wil hij het huis op stelten zetten.

De tweede mannelijke nieuwkomer is Hendrik, 35 jaar en dakloos in Antwerpen. Hij wil met zijn deelname een heel leuke en aparte ervaring beleven en ziet het prijzengeld ook wel zitten. 'Ik zie dit al een nieuwe start in mijn leven. Ik hoop hiermee mijn dakloze bestaan definitief vaarwel te kunnen zeggen. Een appartement met 3 slaapkamers voor mij en mijn twee kinderen is mijn doel.'

Veronique is de jongste van de nieuwkomers. Deze 21-jarige studente communicatiemanagement uit Lanaken is vrijgezel en noemt zichzelf spontaan, koppig, jaloers en pittig. Ze belooft dat de kijkers haar zullen zien als zichzelf, blij, enthousiast, ambetant, soms zot, maar zeker zat. 'Ik draai de mensen graag rond mijn vinger', aldus Veronique.

Nog meer Limburgs bloed in het huis. De 27-jarige Teresa uit Maasmechelen is verkoopster in een nachtwinkel en gaat als vrijgezel door het leven. "Ik vergelijk mezelf met een kameleon, zowel qua look als qua persoonlijkheid. In eerste instantie zal ik eerlijk zijn. Naarmate het spel vordert, zal ik vals worden. Ik zie mezelf ook als een clown : uiterlijk de vrolijke clown maar innerlijk af en toe triest en alleen. Ik wil constant aandacht."

Johan (28) verdigt de Antwerpse kleuren.  Van opleiding grafisch ontwerper, maar momenteel werkloos en werkte reeds als portier. Zijn hobby was boksen, maar nu staat muziek centraal in zijn leven. Zijn doel is dan ook een eigen studio te bouwen met het geld dat hij met 'Big Brother' kan winnen. Als zoon van een Ruandese vader en een Belgische moeder haat hij racistische uitspraken en het woord 'neger'. Hij waarschuwt de kijker dat hij wel eens kan losbarsten...

Tot slot krijgt 'Big Brother' ook weer een kapster in huis. De 23-jarige Nathalie uit Sint-Niklaas werkt dan momenteel als verkoopster, maar heeft de opleiding haartooi achter de rug. Ze is eveneens vrijgezel en beschrijft zichzelf als spontaan, koppig, levenslustig en ambitieus. 'Ik wou dat ik wat rustiger kon zijn.', aldus Nathalie...

BIG EXIT: Welke groep moet maandag vertrekken?
Stemmen kan via sms op het nummer 3866 (0,50 euro per sms). De kijkers kunnen zowel opnieuw positief als negatief stemmen. Dus de mogelijke sms-boodschappen zijn : GROEP1 IN of GROEP2 IN of GROEP1 UIT of GROEP2 UIT. Telefonisch stemmen kan ook via 0900/56 000.

  • GROEP 1 =  Mario, Dimitri, Astrid, Naiomi en Benjamin
  • GROEP 2  = Virginie, Hanne, Nicolas, Martin, Diana en Evelien

BIG INTRO: Bevrijdt de bewoners via SMS 3881 en win een pak geld!
Zaterdag vanaf 10.00u 20.000€ te grabbel op de Grote Markt in Tongeren
Zondag vanaf 10.00u 20.000€ te grabbel op het Marktplein in Nieuwpoort-stad
Maandag vanaf 19u30 10.000€ op de weide aan het Big Brother-huis in Vilvoorde

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers