'Big Brother': Kevin zet huis op stelten om pot choco

woensdag 21 maart 2007

Het tropical verjaardagsfeestje voor Astrid is vanmorgen serieus uit de hand gelopen. Na overmatig drankgebruik ontstond er een fikse ruzie tussen Kevin en de andere bewoners. Zelfs Virginie, zijn vrouw, moest het flink ontgelden.

D


e grote hoeveelheid tropische drankjes heeft de bewoners duidelijk parten gespeeld. Vooral Kevin onderging onder invloed van de drank een opmerkelijke metamorfose.

Rond 05.00 uur vuurt Kevin zijn beschuldigingen af op Mutz omdat hij teveel choco en confituur zou eten. Kevin wordt steeds agressiever en zelfs Virginie kan hem niet kalmeren. De hele groep is enorm geschrokken van het gedrag van Kevin. Het gaat van kwaad naar erger en wanneer Virginie haar man in bed wil leggen, spreekt hij zelfs van een echtscheiding.

Virginie is er helemaal kapot van en vertelt haar medebewoners dat Kevin niet echt kan omgaan met drank. Ook thuis spelen zich regelmatig dezelfde taferelen af. De vrouwen ontfermen zich over Virginie terwijl Kevin in zijn bed wordt gelegd. Nadien biedt Virginie haar verontschuldigingen aan bij de groep. 'Morgen wordt hij wakker en weet hij helemaal niets meer van deze ruzie', aldus Virginie. Wordt vervolgd...

Jouw mening? Klik door naar het TV-Visie Forum!

LEES OOK: Donderdag 'Big Brother Live': Dronken Kevin of jarige Astrid?


 

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers