'Big Brother': Kevin zet huis op stelten om pot choco

woensdag 21 maart 2007

Het tropical verjaardagsfeestje voor Astrid is vanmorgen serieus uit de hand gelopen. Na overmatig drankgebruik ontstond er een fikse ruzie tussen Kevin en de andere bewoners. Zelfs Virginie, zijn vrouw, moest het flink ontgelden.

D


e grote hoeveelheid tropische drankjes heeft de bewoners duidelijk parten gespeeld. Vooral Kevin onderging onder invloed van de drank een opmerkelijke metamorfose.

Rond 05.00 uur vuurt Kevin zijn beschuldigingen af op Mutz omdat hij teveel choco en confituur zou eten. Kevin wordt steeds agressiever en zelfs Virginie kan hem niet kalmeren. De hele groep is enorm geschrokken van het gedrag van Kevin. Het gaat van kwaad naar erger en wanneer Virginie haar man in bed wil leggen, spreekt hij zelfs van een echtscheiding.

Virginie is er helemaal kapot van en vertelt haar medebewoners dat Kevin niet echt kan omgaan met drank. Ook thuis spelen zich regelmatig dezelfde taferelen af. De vrouwen ontfermen zich over Virginie terwijl Kevin in zijn bed wordt gelegd. Nadien biedt Virginie haar verontschuldigingen aan bij de groep. 'Morgen wordt hij wakker en weet hij helemaal niets meer van deze ruzie', aldus Virginie. Wordt vervolgd...

Jouw mening? Klik door naar het TV-Visie Forum!

LEES OOK: Donderdag 'Big Brother Live': Dronken Kevin of jarige Astrid?


 

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op Eén.

Dossiers