BEVESTIGD: Chris en Wendy van 'Mijn Restaurant!' uit elkaar

woensdag 22 juli 2009

Het vermoeden dat je eerder al op TV-Visie kon lezen is nu bevestigd: Chris en Wendy zijn niet langer samen. Het Mechelse duo uit de meest recente reeks van 'Mijn Restaurant!' zijn uit mekaar. Volgens Dag Allemaal zou Wendy al definitief de scheiding aangevraagd hebben. Chris beweert dat zijn vrouw Wendy hem al een tijdje bedriegt met een man die zelf een relatie en een kind heeft.

C


hris en Wendy kwamen in 'Mijn Restaurant!' uit voor Antwerpen en baatten restaurant 't Gerecht in Turnhout uit. Vlak voor de finale werden ze als laatste koppel uit de wedstrijd gestemd. Al tijdens de opnames maakten Wendy en Chris, zowel voor als achter de schermen, al veel ruzie. Het is nu ook zeker dat het paar uit Mechelen samen geen nieuw restaurant zal openen.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!' uit elkaar?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers