Benny staat in 'Familie' weer oog in oog met zijn 'Lizzy' - VIDEO

vrijdag 14 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Eerder deze week verwelkomden de 'Familie''-kijkers met verzorger Tony (Jeroen Van Dyck) een nieuw gezicht in de reeks. Op vrijdag 14 februari zien ze een vertrouwd gezicht terug opduiken.

Liesbeth, een rol die gespeeld wordt door Hilde De Baerdemaeker, keert terug naar huis en komt er voor het eerst in 2 jaar weer oog in oog te staan met haar ex Benny (Roel Vanderstukken).


Liesbeth komt vanuit Nederland terug naar België om het verlies van haar nieuwe partner Ben - die is omgekomen in een ongeluk - te verwerken. Ze zoekt steun bij haar vader Patrick (Ludo Hellinx). 'Liesbeth wil na de heftige gebeurtenissen bij haar vader zijn, maar die woont natuurlijk niet alleen...', vertelt Hilde De Baerdemaeker. 'Dat gaat absoluut vuurwerk geven'.

Voor Benny wordt het vrijdag een moeilijk weerzien. En hoe reageert zijn nieuwe partner Robyn (Jits Van Belle) op de terugkeer?Lees ook:
'Familie': week 8 (2020) - PREVIEW
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers