Bekende singles zoeken date voor ''t Love Eilandje' van Streamz

maandag 1 augustus 2022
Foto: © Streamz 2022

De 'Summer of Love' is volop aan de gang en trouwe kijkers van 'Love Island' op Streamz zullen het geweten hebben. De avonturen van Amandine, Sunita, Lennert en co zetten Gran Canaria alvast in vuur en vlam.

Nu kunnen fans van de show ook zélf hun kans wagen om te daten... met hun favoriete BV of ex-Islander. Op 13 augustus strijkt ‘t Love Eilandje immers neer aan het MAS in Antwerpen. 'Love Island', maar dan aan de Schelde!


Op deze exclusieve locatie komen bekende singles die dag samen met hun gekozen dates om elkaar beter te leren kennen en nadien de 'Love Island'-finale samen te bekijken. En iedereen kan dus zijn/haar/hun kans wagen. De bekende gezichten gaan vanaf 1 augustus namelijk via sociale media op zoek naar de perfecte partner voor een originele date.

Wie doet er mee aan deze ultieme groepsdate? Niemand minder dan ex-islanders Kimbery, Mehti, Rick, Sayed en Gideon. Zij hebben dan misschien net naast de liefde gegrepen in Love Island, maar ze zijn 100% klaar om er op ‘t Love Eilandje terug in te vliegen. Still single én ready to mingle!

Een overzicht:

OP DATE MET KIMBERY - @kimbery_bosman
De 24-jarige Kimbery uit Melsele heeft al aan verschillende Missverkiezingen meegedaan en nam in 2020 als Miss Exclusive het kroontje mee naar huis. Haar missie om op Gran Canaria dé man van haar leven te ontmoeten is helaas niet geslaagd. Wie weet slaat de vonk wel over op ‘t Love Eilandje?

'Helaas was mijn avontuur in Gran Canaria sneller voorbij dan wat ik had gehoopt. Maar life goes on, zoals ze zeggen! Voor 't Love Eilandje ben ik op zoek naar een man die oprecht & verzorgd is. Het mag een bad boy zijn, maar met een zacht kantje.' - Kimbery

OP DATE MET MEHTI - @mehticxn
Een kaaklijn om U tegen te zeggen... We zijn er niet allemaal mee gezegend, maar de 26-jarige Mehti in ieder geval wel! Deze grote, stoere knuffelbeer is op zoek naar een slimme, zorgzame dame om een echte connectie op te bouwen. Kandidaten?

'Tijdens mijn avontuur in Love Island is het helaas niet gelukt om op een roze wolk te zitten. Denk jij dat je mij op een roze wolk kan krijgen? Houd mijn socials dan in de gaten en wie weet wordt jij mijn date voor ‘t Love Eilandje.' - Mehti

OP DATE MET RICK - @rickdekkernl
De 27-jarige Rick is de liefste badboy die je ooit gezien hebt. Deze sportfanaat met ijzeren discipline hoopte op Love Island een zetje in de goede richting te krijgen bij het vinden van zijn leuke, spontane prinses. Helaas was zijn zoektocht van korte duur, maar na een mooi afscheid van zijn mede-islanders is hij helemaal klaar om opnieuw op zoek te gaan naar zijn ideale match.

'Ik ben altijd in voor gezelligheid! Zelf praat ik altijd heel makkelijk, eerlijk en open en vooral dat eerlijke is echt iets wat ik zoek in een partner. Soms hoor ik dat mensen hun partner jaloers maken om reactie uit te lokken en dat soort trucjes hou ik niet zo van. Verder denk ik dat je qua gedachten enigszins op dezelfde golflengte moet zitten, wil je hier of over mij meer weten? Geef je op voor ‘t Love Eilandje!' - Rick

OP DATE MET SAYED - @yousaytwins
Als tweeling zorgden Sayed en Yousri voor hilariteit tijdens het programma. Helaas moest Sayed al na een paar dagen zijn koffers pakken en de villa verlaten. Zonder zijn tweelingbroer en zonder de liefde van zijn leven. Wie weet vindt hij deze dan wel in Antwerpen?

'Ik ga graag een uitdaging aan. Daarom dat ik voor 't Love Eilandje op zoek ga naar de perfecte match. Hoe die er voor mij uitziet? Liefst een spontane dame met een sportief lichaam die niet op haar mondje gevallen is.' - Sayed

OP DATE MET GIDEON - @gideon__allen
Met zijn innemende glimlach, sprekende ogen en opvallende huid is Gideon voor veel fotografen een droom om mee te werken. Als internationaal model stond hij daarom al in de Italiaanse Vogue en sleepte hij een internationale Nike-campagne in de wacht. De liefde heeft hij helaas nog niet gevonden, maar daar kan snel verandering in komen!

Let’s have fun! Ben jij iemand die op dezelfde 'wavelength' zit? Houd je van spontaniteit, gekkigheid en ben je altijd in voor een grapje? Geef je dan op voor ‘t Love Eilandje! - Gideon

En alsof dat nog niet genoeg was, kan je ook een date winnen met vier andere bekende singles: Fabrizio Tzinaridis, Joshua Feytons, Zoey Hasselbank en Angela Liridona zullen ook via hun socials op zoek gaan naar hun plus one voor het exclusieve event.

OP DATE MET FABRIZIO - @fabrizio_tzinaridis
Fabrizio Tzinaridis is een Belgische mediapersoonlijkheid, ondernemer en life coach. De tattoo artist deed in het verleden al mee met programma’s zoals 'Dancing With The Stars' & 'I Love You Tattoo'. In het dagelijks leven runt hij zijn eigen tattooshop en ondersteunt hij personen/groepen als life coach.

'Een VIP - dag op het Love Eilandje is natuurlijk het leukste met een spontane en open persoonlijkheid. Ik laat me dus gewoon verrassen wie deze dag met mij mee zal gaan. Dit betekent voor de aanmeldingen geen beperkingen op het gebied van gender, leeftijd of wat dan ook. We houden de spanning erin. Wie wil er mee?' – Fabrizio

OP DATE MET JOSHUA - @joshuafeytons
Met zijn oceaanblauwe ogen laat Joshua Feytons menig harten sneller slaan.Daarnaast heeft hij ook een indrukwekkende carrière. Zo heeft hij zijn eigen all-round creatief influencer marketing bureau, waar hij (en zijn collega’s) het management van influencers beheert.

'Op date gaan: Ik vind het altijd grappig, zeker als je elkaar nog nooit gezien hebt. Ik gooi graag de conversatie naar verschillende topics, vooral diepgang vind ik leuk maar ook sarcastische humor. Twee mensen die elkaar proberen te leren kennen en entertainen vind ik geweldig, ik probeer het dan ook niet te serieus te houden 'No elephants in my room'. Daten is heel zeldzaam voor mij, Ik ben al heel mijn leven single dus daar mag ook zeker eens verandering in komen. Ik kijk er naar uit!' - Joshua

OP DATE MET ZOEY - @zoeyhasselbank
In 2014 zette Zoey Hasselbank haar eerste stapjes in het DJ-leven. Een jaar later had ze haar allereerste opdracht beet en mocht ze voor duizend mensen draaien. Ondertussen is Zoey, die in een ver verleden nog deelnam aan Miss België, een graag geziene madame in de Belgische clubscene. In 2021 deed de DJ ook mee aan het programma 'Big Brother'.

'Ik ben echt een hopeloze romanticus, dus ik kijk er enorm naar uit om te daten op ’t Love Eilandje. Ik ben vooral op zoek naar iemand waar ik mij kei hard mee kan amuseren. Spannend!' - Zoey

OP DATE MET ANGELA - @angelastolemyname
Ze is tegenwoordig vooral bekend als TikTok-ster en influencer, maar enkele jaren geleden leerden we Angela Liridona kennen als één van de vijf dames die haar relatie wilde testen in Temptation Island. De frisse verschijning kan niet alleen geweldig dansen, ze is ook afgestudeerd als bio-ingenieur én is daarbovenop nog aan het doctoreren. Gelukkig heeft ze nog wat tijd gevonden om een leuke date te zoeken. You go girl! ​

'Tijdens een date vind ik vooral 2 dingen belangrijk: humor en/of interessante conversaties. Bij mij kan een man altijd extra punten scoren als hij mij aan het lachen kan brengen of als hij erg gedreven is en leerrijke conversaties kan voeren. Indien hij grappig én ambitieus is, dan ben ik vrij zeker dat het een geslaagde date wordt. Ik ben zelf al héél lang niet meer op date geweest dus vind het wel spannend. Ik ben benieuwd !' - Angela

Hoe strik je een plek op 't Love Eilandje?
Vanaf vandaag (1 augustus) zullen onze singles een oproep doen via hun eigen sociale mediakanalen om de zoektocht naar een date te beginnen. Ben jij nog grappiger dan Merijn, even zelfverzekerd als Tene of nog schattiger dan Sunita? Surf dan zeker naar de https://join.streamz.be/loveeilandje/ of check de IG pagina’s van onze deelnemers. Succes!


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:30
  Journaallus
  06:00
  radio2 op VRT 1: Sta op met Radio2
 • 23:50
  Nachtlus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 20:50
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:00
  Geen uitzending
  06:00
  Plop & de Peppers
 • 03:45
  Geen uitzending
  07:15
  Outrageous Weddings
 • 02:15
  Geen uitzending
  11:30
  Sturm der Liebe
 • 00:45
  Geen uitzending
  13:35
  For Your Eyes Only
 • 03:45
  Baywatch
  02:20
  JAG
 • 02:35
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 01:10
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 02:15
  Geen uitzending
  02:35
  Big Sky
 • 04:15
  Geen uitzending
  10:00
  Wordt aangekondigd
 • 01:20
  Geen uitzending
  05:45
  A Place in the Sun
 • 01:00
  Geen uitzending
  07:10
  Perfect High
 • 03:00
  Herhalingslus
  08:00
  Wijzer Wonen
 • 04:24
  Publireportage
  05:55
  Sixties To Six
 • 03:45
  Open Vuur
  03:40
  Hidden Gems
 • 03:18
  Tennis: Cinch Championships 2024
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 04:00
  DCI Banks
  02:40
  Blackshore
 • 03:45
  Flip This House
  02:05
  Transplant
 • 02:05
  NOS Journaal
  05:55
  Nederland in Beweging
 • 02:00
  Geen uitzending
  02:35
  Nieuwsuur
 • 01:56
  Tekst-TV
  02:25
  NOS Jeugdjournaal met gebarentaal