Bab Buelens (Emma) vertrekt bij 'Familie'

dinsdag 11 juni 2019
Foto: VTM © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Dinsdag licht Dag Allemaal al een tipje van de sluier op over de seizoensfinale van 'Familie'. Het blad weet namelijk dat Bab Buelens, Emma in de reeks, volgend seizoen niet meer te zien zal zijn in de soap.

Het houdt de fans al enkele weken bezig. Kiest Emma (Bab Buelens) voor Lucas of trouwt ze toch met Guido (Vincent Banic). Deze week breekt de grote dag aan, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het huwelijk niet doorgaan. Althans dat doet het nieuws dat Buelens uit 'Familie' verdwijnt nu vermoeden.


Bab Buelens, nu 25, was gedurende 5 jaar te zien in 'Familie'. Het begon als een gastrol, maar het personage bleef veel langer dan voorzien. En Emma maakte heel wat mee. Zo raakte ze verlamd, ze werd mishandeld door haar vader, ze moest toezien hoe haar vriend Guido werkte als gigolo om hun schulden af te betalen en ze ging geregeld vreemd. En vermoedelijk verdwijnt Emma nu ook zo uit 'Familie'. Fans zijn er zeker van: Emma vertrekt met Lucas, en de meisjes, naar Afrika. Eén ding staat alleszins vast, dat bevestigt Buelens zelf in Dag Allemaal: Emma gaat niet dood. De kans dat ze ooit nog terugkomt, blijft dus bestaan.

Wie sterft dan wel?
Rest de vraag wie dan wel sterft in de seizoensfinale van 'Familie' op 28 juni. Want het is zo goed als zeker dat minstens één personage het volgende seizoen niet haalt. Maar wie? Jasmijn Van Hoof (Stefanie) liet zich al ontvallen dat 'op het einde van de finale de kijker zal denken dat er tien mensen het leven zullen laten'. 'Familie'-fans speculeren er lustig op los. Er zijn namelijk opnames geweest met een begrafenisondernemer. Wie er ten grave werd gedragen, wordt angstvallig geheim gehouden. Is het de baby van Marie (Lien Van de Kelder) of Marie zelf? Wordt Stefanie slachtoffer van de pyromaan die de serie al enkele weken teistert of sterft Jelle? Acteur Felix Jamaels verlaat 'Familie' namelijk. Rest nog de mogelijkheid dat het tot een ultieme confrontatie komt tussen Lucas en Guido. Kortom, het nagelbijten én aftellen naar de seizoensfinale van 'Familie' is begonnen!

Bron: Dag Allemaal - Het Laatste Nieuws - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers