Average Rob maakt acteerdebuut in 'Match', nieuwe humoristische reeks op VRT NU

dinsdag 14 december 2021

Stan Hermans (acteerdebuut van Youtuber Average Rob) is een twintiger, met twintiger-problemen. Zijn lief gooide hem buiten en hij kan weer van voren af aan beginnen. Stan blijft echter niet bij de pakken zitten. Hij zal een nieuwe vriendin vinden en een succes maken van zijn leven. Helaas raakt hij constant verzeild in situaties die hem een idioot doen lijken.

'Match' is een absurde, humoristische reeks met een twist: Stan wordt namelijk gevolgd door twee sportverslaggevers (vertolkt door Clara Cleymans en Nico Sturm) die elk aspect van zijn leven voorzien van commentaar. Hij kan hen niet zien of horen, maar ze bespreken vurig Stans tactiek, prestaties en fouten bij elke nieuwe uitdaging in zijn leven. Ze zijn tegelijkertijd zijn grootste supporters en grootste critici.


In tien afleveringen volgen we Stan, samen met de commentatoren, op zijn kronkelige pad naar geluk. Wordt het winst of blijft hij bengelen aan de onderkant van het klassement? Voor Youtuber Rob Van Impe (Average Rob) was 'Match' zijn acteerdebuut: 'Acteren is altijd een kinderdroom van mij geweest. Toen ik te horen kreeg dat ik de hoofdrol mocht spelen, was ik mega enthousiast! Ik kon het niet echt geloven. Na 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal sekscènes, moet ik zeggen dat mijn eerste ervaring op set al behoorlijk heftig was (lacht). Het was ook een eer om te mogen samenwerken met grote namen zoals Clara Cleymans en Nico Sturm. Ik heb me rot geamuseerd met iedereen.'

Rob speelt aan de zijde van jong acteertalent Sinay Bavurhe. Gevestigde waarden Nico Sturm en Clara Cleymans nemen de andere hoofdrollen voor hun rekening. Pietje Horsten ('W817', 'Loslopend Wild') verzorgt de regie. In 'Match' herken je in enkele gastrollen nog verschillende bekende koppen, zoals Bartel Van Riet, Hakim Chatar, Charlotte Anne Bongaerts en Nathan Bouts.

'Match' is na 'Bathroom Stories' een nieuwe reeks op maat van de jonge doelgroep die exclusief wordt aangeboden op VRT NU. Dankzij VRT NU kan de VRT content op maat van de jongere doelgroep aanbieden, die erg actief is op VRT NU. 20% van de gebruikers is jonger dan 25 jaar en meer dan 40% is jonger dan 35 jaar. Naast 'Match' is binnenkort ook het nieuwe 'First Dates Teens' volledig op VRT NU te zien.

'Match' is de jongste webreeks van Sputnik Media, gekend van digital-first reeksen als 'wtFOCK', 'Bathroom Stories', 'Panna' en 'Meisjes'.

De cast

Rob Van Impe
Rob Van Impe, beter bekend als Average Rob, is een Vlaamse acteur, comedian, youtuber en radiopresentator. Hij werkt sinds 2016 voor het Belgische magazine Humo en presenteerde het radioprogramma 'BOITLYFE' op jongerenzender StuBru. Momenteel focust Rob zich vooral op het maken van wekelijkse Youtubevideo's, waarin hij extreme sporten combineert met humor. Sinds kort is hij ook Belgisch kampioen stokpaardrijden.

Sinay Bavurhe
Sinay Bavurhe is een Belgische singer-songwriter en actrice. Ze was in 2020 te zien in onder andere de webserie 'wtFOCK' en schitterde in de musicalfilm 'Annette', die dit jaar in Cannes in première ging. Ook dit jaar nam Sinay deel aan 'The Voice van Vlaanderen', ze schopte het daar tot in de eerste liveshow. Sinay rond momenteel haar master Drama af.

Clara Cleymans
Clara Cleymans is gekend van onder andere de Eén-reeksen 'We Moeten Eens Praten', 'De Ridder', 'Quiz me Quick', en van 'Tegen De Sterren Op'. Ze was daarnaast in verschillende films te zien, waaronder 'Groenten uit Balen'. Clara is ook actief in het theater, ze toert met de producties Figaro en Onze wederzijdse vriend (van Charles Dickens) in België en Frankrijk. Op dit moment speelt ze de Joodse Sarah in de langlopende succesmusical '40-45'.

Nico Sturm
Nico Sturm is gekend van reeksen als 'De Smaak van de Keyser', 'Van Vlees en Bloed', 'Wat Als?', 'Glad Ijs', en films als 'My Queen Karo', 'Het Varken van Madonna', 'Sinterklaas en Koning Kabberdas', en 'Niet Schieten'. Nico presenteerde daarnaast op Ketnet onder andere 'Sturmtroopers'. Hij is ook erg actief in het theater, zowel in binnen- als buitenland.

Aflevering 1: Win haar terug
Stan gaat de laatste spullen ophalen die hij heeft achtergelaten bij zijn ex. De laatste keer dat ze elkaar zagen was allesbehalve aangenaam, maar Stan heeft er deze keer goede hoop op. Zal hij een tweede kans uit de brand kunnen slepen?

'Match', vanaf zondag 26 december volledig te bekijken via VRT NU.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

1984. De elfjarige Billy Elliot woont in een mijnwerkersstadje in het noordoosten van Engeland. Zijn moeder is onlangs overleden en hij moet vaak op zijn demente oma passen. Zijn vader en oudere broer Tony, beiden mijnwerkers, zitten thuis. Ze zijn in staking. Billy krijgt iedere week wat geld voor zijn bokslessen. Maar hij vindt boksen helemaal niet leuk, want hij bakt er niets van. Wanneer Billy weer eens moet nablijven om zijn boksoefeningen te doen, ziet hij de balletklas van mevrouw Wilkinson trainen. Iets in de bewegingen van de meisjes spreekt hem aan en Billy besluit om mee te doen.

'Billy Elliot', film uit 2000 met Jamie Bell, om 21.20 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 19:00
  Het journaal
  19:35
  Het Weer (avond)
 • 18:45
  Costa Rica: The Rise of Nature
  19:40
  Sporza: Giro magazine
 • 19:20
  De nieuwe avonturen van Oggy
  19:30
  De regels van Floor
 • 19:00
  VTM Nieuws 19 uur
  19:45
  Het weer
 • 18:30
  Help, Mijn Man Is een Klusser
  19:35
  De Meilandjes zonder Centen
 • 18:40
  13 Going on 30
  20:25
  Now You See Me 2
 • 19:10
  Zware Jongens - Ice Road Truckers
  20:00
  The World's Deadliest Drivers
 • 19:20
  Spirit: Samen vrij
  20:05
  SheZow
 • 19:20
  Nonkel Jef
  19:50
  The Golden Girls
 • 18:40
  Huizenjagers
  19:45
  Come Dance with Me
 • 18:50
  Wipeout US
  19:45
  Life of the Party
 • 18:55
  NCIS
  00:25
  NCIS: Los Angeles
 • 17:55
  A Love To Remember
  19:45
  Meisje van plezier
 • 18:50
  Ellemiekes KIDchen
  19:30
  Veldvers
 • 14:55
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 19:00
  Waar is dat feestje?
  21:00
  Zeg Dat Het Niet Waar Is
 • 18:56
  Tooldokter
  19:36
  Mijn tuin
 • 23:00
  Binnenlands Bestuur - Studio Commissie
 • 18:45
  Caf Eersteklas
  22:00
  Mauve.
 • 19:00
  Father Brown
  20:00
  Silent Witness
 • 19:05
  Below Deck
  20:00
  Hawaii Five-0
 • 19:05
  Het echte leven in de dierentuin
  20:00
  NOS Journaal (laat)
 • 19:18
  Zin in morgen
  19:51
  Vroege Vogels
 • 19:21
  Hands Up
  19:46
  De Boomhut Battle