Amber en Elodie ('Mijn Restaurant!') stoppen in Ekeren

zaterdag 14 april 2012

Elodie Coenen en Amber De Wispeleir, de winnaressen van het voorlopige laatste seizoen van 'Mijn Restaurant!' op vtm, hebben besloten om het huurcontract van restaurant Alaise in Ekeren niet te verlengen. Het huurcontract dat vtm voor een jaar afsloot, loopt af en de meisjes kregen de kans om dat contract over te nemen. Maar zoals het er nu naar uitziet, gaan ze dat niet doen. Althans dat meldt Gazet van Antwerpen.

Alaise in Ekeren draait goed. Heel goed zelfs. In de weekendbijlage van De Morgen kreeg het duo dat in de herfst van vorig jaar 'Mijn Restaurant!' won nog een lovende recensie. Amber heeft haar weg in de keuken goed gevonden en Elodie heeft haar job als verpleegster op de spoedafdeling weer halftijds opgenomen. Het keuken- en zaalteam is erg evenwichtig geworden en de zaken gaan goed. Het wordt dus niet makkelijk om op een andere locatie grotendeels opnieuw te beginnen.

Maar Amber en Elodie hebben hun beslissing al genomen en zijn op zoek naar een nieuw restaurant. 'Er zitten enkele elementen in het contract die we absoluut niet kunnen aanvaarden. Als we er niet voor de volle 100 procent voor kunnen gaan, hoeft het niet. Dus ja, we zoeken een andere locatie', zo zeggen ze in Gazet van Antwerpen.

Amber en Elodie hebben wel een dubbel gevoel bij de beslissing om Ekeren te verlaten. Ze voelen zich goed op de locatie én er is weinig concurrentie. Het wordt dus niet gemakkelijk om een even geschikte plek te vinden. Maar dat het verhaal in Ekeren eind juni stopt, is een zo goed als uitgemaakte zaak.


Bron: gva.be

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers