Adriaan Van den Hoof stopt met 'Switch'! Dit is zijn opvolgster!

dinsdag 17 mei 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Deze zomer keert de spannende quiz 'Switch' terug op Eén, in een fonkelnieuw jasje. Adriaan Van den Hoof geeft de fakkel door aan Fien Germijns. Zij is al gekend als Studio Brussel-presentatrice, en eeuwige enthousiasteling in 'Iedereen beroemd' op Eén. Momenteel verrast ze elke avond kijkers in de dagverse quiz 'De dag van vandaag'. En vanaf komende zomer maakt ze dus ook het mooie weer als jong, fris talent in 'Switch'.

 


Deze zomer keert de spannende quiz Switch terug op Eén, in een fonkelnieuw jasje. Adriaan Van den Hoof geeft de fakkel door aan Fien Germijns. Zij is al gekend als Studio Brussel-presentatrice, en eeuwige enthousiasteling in Iedereen beroemd op Eén. Momenteel verrast ze elke avond kijkers in de dagverse quiz De dag van vandaag. En vanaf komende zomer maakt ze dus ook het mooie weer als jong, fris talent in Switch.
"De leukste vragen zijn degene die je echt totaal pootje lap zetten. Toen ik de vraag van Eén kreeg om Switch te doen, heb ik er een paar dagen over moeten doen om het te geloven. Ik ben vereerd en vooral enthousiast dat ik een programma mag presenteren waar ik zelf grote fan van ben. Vorig jaar nog kandidaat en dan plots de quizmaster: nu al mijn favoriete Switch!"
 Fien Germijns
In Switch - de quiz zonder punten - nemen elke week vijf kandidaten het tegen elkaar op. De volgorde waarin de kandidaten staan, is de tussenstand. Door juiste antwoorden te geven, kunnen de kandidaten van plaats ‘switchen’. Wie op het einde van de aflevering op de eerste positie staat, speelt de finale en maakt kans op 1.000 euro. Of meer, als de finale van de dag voordien niet gewonnen is.
Na 7 seizoenen ‘Switch’ ben ik klaar voor nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen. Ik wens Fien veel succes met Switch. Ik ben ook blij dat de VRT de captatie van mijn lopende theatervoorstelling 't Zal schoon zijn als het af is zal uitzenden.
 Adriaan Van den Hoof
We willen Adriaan heel hard bedanken voor de voorbije zomers vol Switch-plezier. Daarnaast zijn we blij dat Fien de fakkel overneemt. Fien is een onmisbare schakel in De dag van vandaag, haar enthousiasme spat van het scherm. We zetten hier verder op in door van haar één van de leading ladies van Eén te maken. Ik kijk er alvast naar uit!
 Lotte Vermeir, netmanager Eén
Fien blijft ook de ochtendshow van Studio Brussel presenteren. Tijdens de opnames van Switch begin juni wordt ze enkele weken vervangen door Linde Merckpoel. Ook na de zomervakantie maakt Fien de luisteraars van Studio Brussel elke ochtend weer met veel enthousiasme wakker.
Switch is deze zomer te zien op Eén en via VRT NU.

 

'De leukste vragen zijn degene die je echt totaal pootje lap zetten. Toen ik de vraag van Eén kreeg om 'Switch' te doen, heb ik er een paar dagen over moeten doen om het te geloven. Ik ben vereerd en vooral enthousiast dat ik een programma mag presenteren waar ik zelf grote fan van ben. Vorig jaar nog kandidaat en dan plots de quizmaster: nu al mijn favoriete 'Switch'!', aldus Fien. 

In 'Switch' - de quiz zonder punten - nemen elke week vijf kandidaten het tegen elkaar op. De volgorde waarin de kandidaten staan, is de tussenstand. Door juiste antwoorden te geven, kunnen de kandidaten van plaats ‘switchen’. Wie op het einde van de aflevering op de eerste positie staat, speelt de finale en maakt kans op 1.000 euro. Of meer, als de finale van de dag voordien niet gewonnen is.

'Na 7 seizoenen ‘Switch’ ben ik klaar voor nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen. Ik wens Fien veel succes met 'Switch'. Ik ben ook blij dat de VRT de captatie van mijn lopende theatervoorstelling ''t Zal schoon zijn als het af is' zal uitzenden', aldus Adriaan Van den Hoof.

'We willen Adriaan heel hard bedanken voor de voorbije zomers vol 'Switch'-plezier. Daarnaast zijn we blij dat Fien de fakkel overneemt. Fien is een onmisbare schakel in 'De Dag van Vandaag', haar enthousiasme spat van het scherm. We zetten hier verder op in door van haar één van de leading ladies van Eén te maken. Ik kijk er alvast naar uit!', stelt Lotte Vermeir, netmanager Eén.

Fien blijft ook de ochtendshow van Studio Brussel presenteren. Tijdens de opnames van 'Switch' begin juni wordt ze enkele weken vervangen door Linde Merckpoel. Ook na de zomervakantie maakt Fien de luisteraars van Studio Brussel elke ochtend weer met veel enthousiasme wakker.

'Switch' is deze zomer te zien op Eén en via VRT NU.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Karl ontvangt David van der Poel, Jolien D'hoore en Stijn Steels aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En Bart Aerts gaat op zoek naar verhalen rond wielerlegende Briek Schotte.

'Vive le Vélo, leve de Ronde', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 11:00
    Lentebeelden
    00:05
    Journaallus
  • 07:30
    Ketnet Junior
    23:10
    Nachtlus
  • 11:40
    Galactic Agency
    21:00
    Geen uitzending
  • 09:45
    Geen uitzending
    06:00
    Kabouter Plop
  • 10:40
    Geen uitzending
    07:15
    The Big Body Hotel
  • 11:05
    Sturm der Liebe
    00:50
    The Big Bang Theory
  • 10:10
    Geen uitzending
    14:40
    Stargate SG-1
  • 11:30
    Strong Medicine
    01:00
    The Flying Doctors
  • 10:00
    Joe
    00:40
    Geen uitzending
  • 11:05
    Geen uitzending
    00:00
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
  • 11:05
    FBI
    00:20
    ER
  • 11:15
    Pawn Stars: Best Of
    00:45
    Hawaii Five-0
  • 11:25
    Love It or List It
    00:35
    Love Island
  • 11:25
    Buried in the Backyard
    00:50
    Castle
  • 10:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 11:34
    Zelf gedaan, goed gedaan
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 11:40
    Het Weekmenu
    00:55
    Guillaume's Paris
  • 11:25
    Premier League
    01:00
    Six Nations
  • 11:30
    Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
    00:35
    Murdoch Mysteries
  • 11:14
    Tijd voor Max
    00:49
    NOS Journaal
  • 11:36
    Bak mee met MAX
    00:26
    Portrait de la jeune fille en feu
  • 11:41
    Bol & Smik
    00:25
    Sophie & Jeroen