2BE vervangt 'Glee' door dubbelafleveringen 'Bones'

vrijdag 7 januari 2011

Na amper twee weken 'Glee' herschikt 2BE zijn maandagavond opnieuw. De Amerikaanse tv-hype kan de Vlaamse kijker voorlopig niet boeien en krijgt later dit voorjaar een nieuwe uitzenddag. Voortaan kan de 2BE-kijker op maandag genieten van twee nieuwe afleveringen van 'Bones'.

Vanaf maandagavond 10 januari krijg je bij 2BE elke week een dubbelaflevering van het zesde seizoen van de Amerikaanse dramaserie ‘Bones’ te zien. In deze reeks, die al sinds 2006 bij 2BE loopt, krijgt het team van Dr. Brennan en Booth elke aflevering weer te maken met een ogenschijnlijk onoplosbare zaak.

De afgelopen jaren groeide ‘Bones’ uit tot één van de populairste reeksen bij 2BE. Ook het vijfde seizoen, dat bij 2BE te zien was in 2010, bevestigde deze status. Gemiddeld stemden er een kwart miljoen kijkers af per aflevering, goed voor een gemiddeld marktaandeel van om en bij de 14 procent op de zenderdoelgroep VVA 18-44.       

Hierdoor wordt ‘Glee’ voorlopig geschrapt op maandagavond. De fans van de reeks kunnen echter vanaf zaterdag 19 februari voor het vervolg terecht bij 2BE.


Lees ook:
Amerikaanse tv-hit 'Glee' start maandag bij 2BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers