Kijkcijfers: 'Domino' kan Vlaanderen voorlopig niet boeien

donderdag 6 oktober 2011

Zonder enige aankondiging herhaalde vtm dinsdagavond de eerste aflevering van 'Domino – De Zoektocht', de talentenjacht waarin gezocht wordt naar een mannelijke hoofdrol van de musical Domino rond de hits van Clouseau. Ongetwijfeld een wanhoopsdaad: de eerste aflevering werd vorige vrijdag slechts door 340 592 mensen bekeken.

Zelfs ‘De Canvascrack’ en ‘Het late journaal’ haalden vrijdagavond meer kijkers. Naar de herhaling van woensdag keken 200.108 mensen. Volgens vtm waren dat voor het grootste deel ‘nieuwe’ kijkers die de eerste aflevering nog niet hadden gezien. Vtm hoopt morgen alsnog op een betere score met de tweede aflevering.

Bron: De Standaard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturië leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Léon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers