Jeff Hoeyberghs ontslagen na tirade in 'Das je goed recht'

dinsdag 3 februari 2009

Op dinsdag verscheen op deze site al een bericht over het optreden van dokter Jeff Hoeyberghs in het Nederlandse consumentenprogramma 'Das je goed recht'. Hierin ging hij, na een kritische reportage over de Wellnesskliniek flink tekeer tegen een journaliste en noemde haar ondermeer 'gek wijf!'.

Zopas werd bekend gemaakt dat nv Brand, de eigenaar en uitbater van de Wellnesskliniek in Gent, de samenwerking met plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs beŽindigt. Dit ontslag is een rechtstreeks gevolg van zijn tussenkomst in 'Das je goed recht'.

Raadsman Dominique Blommaert geeft de volgende verklaring: De exploitant van de Wellnesskliniek betreurt de negatieve berichtgeving in de pers rond de tussenkomsten van dokter Hoeyberghs in het programma 'Das je goed recht', dat op 1 februari uitgezonden werd. In het spoor van die uitlatingen wordt de Wellness Kliniek in haar totaliteit in opspraak gebracht. De Wellness Kliniek mag niet geassocieerd worden met dokter Hoeyberghs, want de kliniek bestaat uit een team van hoogopgeleide en vermaarde chirurgen, artsen en tandartsen."

In tegenstelling tot wat vele mensen dachten, is de Wellnesskliniek dus niet de eigendom van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Hij maakte er tot voor kort deel uit van een team van dertig medewerkers. Alle geplande operaties en consultaties zullen verder op een professionele manier afgehandeld worden, zo klinkt het nog bij meester Blommaert. Bron: HLN

LEES OOK: Jeff Hoeyberghs onder vuur in Nederlands programma

Jouw mening? Reageer in het TV-Visie Forum!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers