Ivan De Vadder verlaat 'Het Journaal'

woensdag 21 april 2010

Ivan De Vadder verlaat na jarenlange trouwe dienst 'Het Journaal'. Vanaf het najaar zal hij meewerken aan de vernieuwde versie van 'De Zevende Dag'. Na de zomer zal Ivan als Wetstraatjournalist bij 'Het Journaal' worden opgevolgd door Tim Pauwels, momenteel de politiek commentator bij 'Terzake' en Radio 1.

Ivan De Vadder (45) begon zijn carrière bij de VRT op de verkeersredactie. In 1991 ging hij aan de slag bij de nieuwsdienst. Van 1996 tot 2003 presenteerde hij al 'De Zevende Dag'.

Tim Pauwels (38) is op dit ogenblik politiek commentator bij 'Terzake' en Radio 1. Wie de plaats van Tim Pauwels bij 'Terzake' zal innemen, staat nog niet vast. Meer informatie volgt te gelegener tijd.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers