Ivan De Vadder verlaat 'Het Journaal'

woensdag 21 april 2010

Ivan De Vadder verlaat na jarenlange trouwe dienst 'Het Journaal'. Vanaf het najaar zal hij meewerken aan de vernieuwde versie van 'De Zevende Dag'. Na de zomer zal Ivan als Wetstraatjournalist bij 'Het Journaal' worden opgevolgd door Tim Pauwels, momenteel de politiek commentator bij 'Terzake' en Radio 1.

Ivan De Vadder (45) begon zijn carrière bij de VRT op de verkeersredactie. In 1991 ging hij aan de slag bij de nieuwsdienst. Van 1996 tot 2003 presenteerde hij al 'De Zevende Dag'.

Tim Pauwels (38) is op dit ogenblik politiek commentator bij 'Terzake' en Radio 1. Wie de plaats van Tim Pauwels bij 'Terzake' zal innemen, staat nog niet vast. Meer informatie volgt te gelegener tijd.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers