Dina Tersago stopt met 'Voor de Show'

dinsdag 20 maart 2012

Vanaf volgende week waait er een frisse wind door vtm's zorgenkindje 'Voor de Show'. Maar dat zal zonder Dina Tersago zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De presentatrice tekende dan wel een nieuw exclusiviteitscontract met vtm, maar ze zal zich vooral concentreren op realityprogramma's zoals 'Boer zkt Vrouw'.

Exit Dina Tersago bij 'Voor de Show'. En dat is niet het enige wat verandert. Wanneer het veelgeplaagde showbizzmagazine volgende week een doorstart maakt, zal het live gaan én zich vooral focussen op het nieuws uit de showbizz. Dat is ondermeer het gevolg van de verhuis van het programma van productiehuis Studio A naar de nieuwsdienst in Vilvoorde. Actualiteit, korte en krachtige items en reportage mét een hoge dosis glamour. Met die aanpassingen hoopt vtm meer kijkers naar 'Voor de Show' te trekken.

De slechte resultaten van 'Voor de Show', regelmatig minder dan 200.000 kijkers, deden ook 'Het Nieuws' geen goed. Op Eén konden 'Blokken' en 'Het Journaal' daarvan profiteren. Door de herprofilering van 'Voor de Show' wil vtm weer meer kijkers naar hun belangrijkste nieuwsuitzending van de dag halen, die zwaar leed onder het ondermaatse scoren van het showbizzmagazine.

Volgens vtm zal de kijker van 'Voor de Show' niet meteen een revolutie voelen, maar gaat het eerder om een evolutie. Vtm wil een sterk showbizzmagazine brengen voor een breed publiek. Althans tot het einde van dit lopende tv-seizoen. Want of er vanaf september een nieuw seizoen start, is nog lang niet zeker.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers