2BE lanceert 'Benelux' Next Top Model'

donderdag 11 juni 2009

De speurtocht naar de nieuwe Gisèle Bündchen, Heidi Klum of Tyra Banks barst dit najaar opnieuw los. Na twee succesvolle jaargangen van 'Topmodel' wordt de inzet nóg groter. In samenwerking met de Nederlandse tv-zender RTL 5 gaat 2BE in Vlaanderen én in Nederland op zoek naar dat éne meisje met de juiste looks, ingesteldheid en uitstraling om de catwalk te veroveren.

Presentatrice van 'Benelux' Next Top Model' wordt voormalig topmodel en schrijfster Daphne Deckers. Zij presenteerde de vorige twee edities van 'Holland's Next Top Model' en was gast-jurylid in 'America's Next Top Model'.

Droom jij van een internationale carrière als model?
Kom jij pas helemaal tot leven voor de
lens van een modefotograaf?
Dan ben jij misschien hét nieuwe topmodel
van de Lage Landen.

Meer informatie en een inschrijvingsformulier vind je vanaf 12 juni terug op 2BE.be.
Aarzel niet om in te schrijven want de selectierondes starten reeds in juni.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers