Vriendschap, table of terror en sociale experimenten in nieuw seizoen 'Kaal of Kammen'

vrijdag 28 augustus 2020
Foto: © AVROTROS 2020

Het AVROTROS-jeugdprogramma 'Kaal of Kammen' start zaterdag 29 augustus met een nieuw gezicht. Niek Roozen neemt het stokje over van Sascha Visser en is dit seizoen te zien als nieuwe presentator.

In het spelprogramma 'Kaal of Kammen' draait het om vrienden en staat vriendschap centraal. Wekelijks strijden vier beste vrienden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!


In dit seizoen komen - naast de uitdagende opdrachten - ook meer sociale experimenten aan bod. Wie durft er bijvoorbeeld vreemden op straat om kledingstukken te vragen? Of vrienden te bellen met een gek verzoek? Ook maken de vier beste vrienden voor het eerst kennis met de table of terror. Dit is een rad, waarbij het lot bepaalt in welke categorie ze een opdracht krijgen. De kandidaten kiezen ervoor om een makkelijke of moeilijke opdracht uit te voeren om uiteindelijk hun kapsel veilig te stellen. Wordt het kaal of kammen?

'Kaal of Kammen', vanaf 29 augustus om 10.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Venetië moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers