Ruben Nicolai en Lars Boom op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 29 augustus 2020

Zondag 30 augustus zijn presentator Ruben Nicolai en oud-wielrenner Lars Boom te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. Ze worden ontvangen door het nieuwe presentatieduo Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

Ruben Nicolai, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is het komende televisieseizoen onder meer te zien in het nieuwe programma 'De Erfgenaam'. Daarin gaat hij op zoek naar nabestaanden op wie nog een erfenis ligt te wachten. Nicolai, die bij het grote publiek doorbrak als een van de Lama’s, werkt sinds 2015 voor RTL waar hij programma’s presenteert als 'RTL Boulevard', 'Lego Masters' en 'The Masked Singer'.


Lars Boom, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, stopte afgelopen jaar definitief met wielrennen. Boom werd onder meer Nederlands kampioen op de weg, wereldkampioen veldrijden én hij won op imposante wijze een kasseienetappe in de Tour de France van 2014. Momenteel is Boom prestatiemanager bij de wielerploeg van Marianne Vos.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden, met dit keer onder andere aandacht voor het tienjarig jubileum van 'De Perstribune'. Daarnaast wordt 'De Perstribune' zondag voor het eerst gepresenteerd door het nieuwe presentatieduo: Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers