'Radar' maandag over de geitenproductie in Nederland

zondag 29 november 2020

Geitenmelk, geitenyoghurt en geitenkaas worden steeds populairder. Het gevolg is dat er steeds meer grote geitenboerderijen in Nederland bij komen.

Alleen heeft die populariteit van geitenproducten een keerzijde. Mannelijke geiten, oftewel bokjes, geven uiteraard geen melk en worden gezien als ongewenst bijproduct. Een rapport van dierenwelzijnsorganisatie Eyes on Animals laat zien dat veel bokjes soms in slechte omstandigheden leven, simpelweg omdat ze niets opleveren. Hoe groot is het dierenleed dat achter je stukje geitenkaas schuilt?


Met een weekje Tirol de feestdagen inluiden zit er dit jaar niet in. Wintersportend Nederland blijft thuis maar is er toch nog een mogelijkheid om de latten onder te binden? Fons test de wintersport opties in eigen land.

En het is zover, na weken van stemmen worden dan eindelijk de winnaars van de Loden Leeuw 2020 bekendgemaakt.

'Radar', maandag 30 november om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financile middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers