Minister Kajsa Ollongren bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 23 mei 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagochtend om 10.00 uur is Rick Nieman er met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO 1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. En in deze uitzending extra aandacht voor corona en de economie.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is te gast bij Rick Nieman. De bewindsvrouw en vice-premier is weer volop aan de slag. Zo komt de minister onder andere met plannen om de bouw door de corona-crisis te helpen.


Voormalig staatssecretaris Fred Teeven komt bij 'WNL Op Zondag' vertellen over zijn openhartige biografie ‘Boeven vangen: kroniek van een crimefighter’. Daarin wordt zijn tijd als officier van justitie en zijn politieke carrière beschreven.

Europarlementariër Esther de Lange (CDA) over het Fork to Farmer-plan van eurocommissaris Frans Timmermans, over de beïnvloeding van het  eetgedrag van EU-burgers. Wat betekent het plan voor consumenten en boeren?

Ondernemers Won Yip en Michel Perridon, bekend van 'Dragons' Den', over ondernemen en investeren tijdens de coronacrisis. Won Yip is een van de grootste horeca-ondernemers van het land, Michel Perridon is succesvol investeerder.

'WNL Op Zondag', zondag 24 mei om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers