Minister Kajsa Ollongren bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 23 mei 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagochtend om 10.00 uur is Rick Nieman er met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO 1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. En in deze uitzending extra aandacht voor corona en de economie.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is te gast bij Rick Nieman. De bewindsvrouw en vice-premier is weer volop aan de slag. Zo komt de minister onder andere met plannen om de bouw door de corona-crisis te helpen.


Voormalig staatssecretaris Fred Teeven komt bij 'WNL Op Zondag' vertellen over zijn openhartige biografie ‘Boeven vangen: kroniek van een crimefighter’. Daarin wordt zijn tijd als officier van justitie en zijn politieke carrière beschreven.

Europarlementariër Esther de Lange (CDA) over het Fork to Farmer-plan van eurocommissaris Frans Timmermans, over de beïnvloeding van het  eetgedrag van EU-burgers. Wat betekent het plan voor consumenten en boeren?

Ondernemers Won Yip en Michel Perridon, bekend van 'Dragons' Den', over ondernemen en investeren tijdens de coronacrisis. Won Yip is een van de grootste horeca-ondernemers van het land, Michel Perridon is succesvol investeerder.

'WNL Op Zondag', zondag 24 mei om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers