Minister Kajsa Ollongren bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 23 mei 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagochtend om 10.00 uur is Rick Nieman er met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO 1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. En in deze uitzending extra aandacht voor corona en de economie.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is te gast bij Rick Nieman. De bewindsvrouw en vice-premier is weer volop aan de slag. Zo komt de minister onder andere met plannen om de bouw door de corona-crisis te helpen.


Voormalig staatssecretaris Fred Teeven komt bij 'WNL Op Zondag' vertellen over zijn openhartige biografie ‘Boeven vangen: kroniek van een crimefighter’. Daarin wordt zijn tijd als officier van justitie en zijn politieke carrière beschreven.

Europarlementariër Esther de Lange (CDA) over het Fork to Farmer-plan van eurocommissaris Frans Timmermans, over de beïnvloeding van het  eetgedrag van EU-burgers. Wat betekent het plan voor consumenten en boeren?

Ondernemers Won Yip en Michel Perridon, bekend van 'Dragons' Den', over ondernemen en investeren tijdens de coronacrisis. Won Yip is een van de grootste horeca-ondernemers van het land, Michel Perridon is succesvol investeerder.

'WNL Op Zondag', zondag 24 mei om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers