'Medical Investigation' vanaf dinsdag nieuw op SBS 6

vrijdag 13 juli 2007

Na het grote succes van House brengt SBS 6 vanaf dinsdag 17 juli de Amerikaanse dramaserie Medical Investigation. In deze serie staat een team van medisch specialisten van het nationaal gezondheidsinstituut centraal. Zij worden bij elkaar geroepen bij medische noodtoestanden als dodelijke virusuitbraken en mysterieuze sterfgevallen.

Medical Investigation wordt vanaf dinsdag 17 juli wekelijks om 21.30 uur uitgezonden. De serie wordt om 20.30 uur voorafgegaan door de hitserie House.

Het interventieteam van het 'National Institutes of Health' wordt in Medical Investigation ingeschakeld om angstaanjagende en onbekende ziektes te bestrijden. Ze krijgen van de overheid carte blanche om te doen wat ze moeten doen in noodsituaties om zo het uitbreken van epidemieën en plagen te voorkomen.

Dokter Stephen Connor (Neal McDonough, bekend van o.a. Minority Report en de serie Boomtown) is het hoofd van het team en draagt de zware last om het algemeen welzijn van de burgers te garanderen. Door zijn drukke professionele leven, heeft hij amper tijd voor een privéleven. Dokter Natalie Durant (Kelli Williams, bekend van The Practice) is gespecialiseerd in epidemiologie en schrikt er niet voor terug haar baas te zeggen waar het op staat. Dokter Frank Powell (Troy Winbush) is goed bevriend met Stephen Connor en ontfermt zich over de jonge dokter Miles McCabe (Christopher Gorham). Eva Rossi (Anna Belknap) ten slotte gebruikt haar vrouwelijke charmes om in te spelen op de media, die er telkens als de kippen bij zijn als zich een noodsituatie of bedreiging van het algemeen welzijn van de burgers voordoet.

'Medical Investigation', vanaf dinsdag 17 juli om 21.30 uur bij SBS 6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers