Justitieminister Ferd Grapperhaus in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 21 november 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er iedere zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Vanaf 10.00 uur op NPO 1 met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister van Justitie Ferd Grapperhaus is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman komt vertellen over de aanpak van ondermijning en de georganiseerde misdaad.


Politiechef Liesbeth Maas van de Nationale Politie is ook te gast in 'WNL Op Zondag'. Zij vertelt over haar ervaringen met ondermijning in Utrecht en hoe dat wordt aangepakt.

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalige VVD-partijleider geeft zijn visie op de actuele politiek en de komende verkiezingen.

Voormalig arts en zorgondernemer Erik-Jan Vlieger en Sywert van Lienden van stichting Hulptroepen over vaccineren. Moeten gevaccineerden meer privileges en vrijheden krijgen?

'WNL Op Zondag', zondag 22 november om 10.00 uur op NPO1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar IsraŽl. Daar ontmoet hij zijn cliŽnt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaÔne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers