Jeroen van Koningsbrugge teamcaptain in nieuw seizoen 'Het Zijn Net Mensen'

zaterdag 25 april 2020

Het leslokaal van Darwin is weer afgestoft en dient als decor voor een nieuw seizoen van de leukste biologieles en hilarische kennisquiz 'Het Zijn Net Mensen'.

Dit seizoen met een nieuwe teamcaptain: Jeroen van Koningsbrugge. Jeroen neemt het op tegen de andere teamcaptain Martijn Koning en Humberto Tan is terug op het vertrouwde nest als presentator en gooit de teamcaptains voor de leeuwen door ze de meest hilarische, merkwaardige en bijzondere vragen over dieren te stellen. De eerste aflevering van ‘Het Zijn Net Mensen’ is te zien op zondag 26 april om 21.45 uur bij RTL 4.


Iedere week nemen de teamcaptains nieuwe gasten onder hun vleugels en strijden ze tegen elkaar in de wondere wereld van de fauna. Wie heeft de meeste dierenkennis en neemt plaats op de troon van het dierenrijk? De teams worden onder andere getest op hun uitbeeldingsvermogen, ze moeten dierengeluiden herkennen en echte van neppe dieren kunnen onderscheiden. Uiteraard is dé ultieme kenner van het dierenrijk, Arjan Postma, ook weer van de partij voor de nodige uitleg en extra informatie. 

Gasten
Dit seizoen testen Eva van der Gucht en Loretta Schrijver, Nienke Plas en Rick Paul van Mulligen, Renate Verbaan en Tina de Bruin, Gregory Sedoc en Fatima Moreira de Melo, Eva Koreman en Frank van der Lende en Kimberley Klaver en Bobbi Eden samen met de teamcaptains hun dierenkennis.

'Het Zijn Net Mensen' wordt geproduceerd door Warner Bros.

'Het Zijn Net Mensen', vanaf zondag 26 april om 21.45 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers